Kaikkien aikojen nopein taistelupeliohjain? Razer Kitsunessa ei ole laisinkaan sauvaohjaimia!

Naputi-napu!

29.08.2023

Razer toi tänään myyntiin kaikkien aikojen ensimmäisen ainoastaan optisilla näppäimillä varustetun peliohjaimen.

Razer Kitsune taistelupelien faneille ja e-urheilun ammattilaisille suunnattu erikoisohjain. Se on huolellisesti suunniteltu täyttämään genren innokkaimpien harrastajien villeimmätkin vaatimukset. Ohjain on tietokone- ja PS5-yhteensopiva.

Razer Kitsunella olemme vastanneet taistelupelaajien ainutlaatuisiin vaatimuksiin,” sanoo Ali Homayounfar, Razer Kitsunen tuotepäällikkö. ”Se on innovatiivinen harppaus peliohjauksessa. Pelaajien on mahdollista suorittaa monimutkaisia liikkeitä ja reagoida nopeammin kuin koskaan ennen, ja kaikki tämä on seurausta painikkeiden ja optisten kytkimien yhdistelmän ansiosta. Olemme ylpeitä siitä, että olemme kehittäneet Kitsunen yhteistyössä Capcomin kanssa varmistaaksemme, että se täyttää kaikki Capcom Pro Tourin määräykset.”

Razer Kitsunessa on matalan profiilin lineaariset optiset kytkimet – samat, jotka Razer DeathStalker V2 Pro aikoinaan esitteli. Ohjaimessa on myös irroitettava – ja tarvittaessa paikoilleen lukittava – USB-liitäntäkaapeli, irroitettava alumiinipäällinen ja Razer Chroma RGB -valaistus. Muodoltaan Razer Kitsune on sellainen, että se on helppo pakata mukaan vietäväksi.

Razer Kitsune on myynnissä nyt hintaan 349,99 euroa. Siitä on tulossa myöhemmin tänä vuonna Razer Kitsune SF6 Chun-Li Edition– ja Razer Kitsune SF6 Cammy Edition -erikoismallit hintaan 379,99 euroa.

Lisää luettavaa