Journey-kehittäjien kukkiva fantasiaseikkailu ilmestyi mobiililaitteille

Alkujaan PlayStation 3:lla nähty Flower on pelattavissa nyt myös Applen iOS-laitteilla.

28.09.2017

Amerikkalaisstudio thatgamecompanyn Flower on liitänyt myös taskuun.

Harmonisen seikkailun iOS-versio vastaa pitkälti alkuperäistä konsolivastinettaan, joskin kontrollit on pyritty muovaamaan älylaitteelle sopivaksi. Mobiiliversio on lunastettavissa App Storesta sekä iPhonelle että iPadille noin viidellä dollarilla. Toistaiseksi peli näyttäisi olevan saatavilla vain Yhdysvaltain kauppapaikalta. Odotettavissa kuitenkin on, että peli saataisiin piakkoin myös Eurooppaan. Mobiiliversion julkaisusta vastaa thatgamecompanynkin perustaneen pelisuunnittelija Jenova Chenin luotsaama Annapurna Interactive -pelitalo.

Pelissä on tehtävänä lennellä nurmikentillä vastaantuleviin kukkasiin näitä koskettamalla, ja viedä eteenpäin niistä puhkeavia lehtirykelmiä. Pelialueilla tehtävät valinnat saattavat vaikuttaa myös muuhun ympäristöön, mikä voi näkyä esimerkiksi kuihtuneiden niittyjen rehevöitymisenä tai tuulimyllyjen aktivoitumisena.

Alun perin PlayStation 3:lla vuonna 2009 nähty Flower keräsi aikanaan julkaisussa runsaasti kehuja niin musiikista, ulkoasusta kuin pelimekaniikastakin. Vuoden 2013 paikkeilla tekele ilmaantui BluePoint Gamesin kääntämänä myös PS Vitalle ja PlayStation 4:lle.

YouTube video

Lähde: Gematsu

 

Lisää luettavaa