Jenkkiläinen seksiaddikti haastaa Twitchin oikeuteen: syynä vähäpukeiset naisstriimaajat

USA, tuo oikeudenkäyntien luvattu maa.

26.06.2020

Yhdysvaltalainen seksiaddikti on haastanut Twitchin oikeuteen 25 miljoonasta dollarista. Syynä ovat vähäpukeiset striimajanaiset.

Erik Estavillo väittää striimaajanaisten aiheuttaneen hänessä liiallisia seksuaalisia tunteita. Tämän takia mies on joutunut masturboimaan niin paljon, että hän on loukannut peniksensä.

Haasteen mukaan Estavillo seuraa 786:tta naista Twitchissä, mutta ei ensimmäistäkään miesstriimaajaa – ja lista on ilmeisesti alati kasvava.

Estavillo väittää Twitchin aiheuttavan myös sen, että kun hän etsii uusia pelistriimaajia, tai pelejä, hän altistuu näille vähäpukeisille naisille, koska ei voi filtteröidä hakutuloksista naisia pois.

Hän vaatii samalla myös ikibanneja seuraaville naisstriimaajille: Loserfruit, Pink_Sparkles, MizzyRose ja SashaGray.

Estevillo yritti myös saada todistajikseen näyttelijä Winona Ryderin sekä Depeche Mode -bändin Martin Lee Goren.

Ryder olisi ilmeisesti kyennyt selittämään syrjäytyneisyyttä, joka on esillä Sieppari ruispellossa -klassikkoteoksessa. Gore taas on tunnettu surullisista, yksinäisyyttä ja syrjäytyneisyyttä selittävistä kappaleistaan.

Estavillo sai penikseensä vamman käyttäessään Fleshlight-apuvälinettä katsoessaan Twitch-striimajia. Hän on joutunut käyttämään Fleshlightia päivittäin, mikä on johtanut tulehtuneisuuteen ja ”punaisuuteen”. Tämän takia Estavillo on joutunut käyttämään antibioottista rasvaa penikseensä.

Estavillo on haasteen mukaan saanut myös niin sanotut pinkit silmät, koska on joutunut valvomaan liian pitkiä aikoja striimaajien takia.

Hän on myös syytteen mukaan ejakuloinut näytölleen, joka taas johti näytön oikosulkuun. Oikosulku aiheutti tulipalon, joka taas johti koko huoneiston pimenemiseen.

Estavillo on aiemmin yrittänyt haastaa oikeuteen Nintendon ja Microsoftin, Sonyn jopa kaksi kertaa.

Lähde: Unilad

Lisää luettavaa