JBL Spinner BT on äänenlaadusta tinkimätön langaton vinyylisoitin

Aika pistää levyt pyörimään!

16.11.2023

JBL Spinner BT Bluetooth-levysoitin antaa mahdollisuuden nauttia vinyylilevyistä langattomasti tinkimättä äänenlaadusta.

Se on helppo yhdistää Bluetoothia käyttämällä kaikkiin kannettaviin kaiuttimiin, soundbareihin ja kuulokkeisiin. AptX HD -koodaus varmistaa, että levyjen aito ääni säilyy langattomallakin yhteydellä. Langallista yhteyttä varten levysoittimessa on analoginen lähtö phono-liitännällä, minkä ansiosta se on yhteensopiva myös perinteisten äänijärjestelmien tai aktiivikaiuttimien kanssa.

Soittimen ulkonäkö muodostuu alumiinisesta levylautasesta ja äänivarresta, mustasta MDF-pohjasta JBL:n kultaisilla tai oransseilla korostuksilla, modernista etupaneelista ja saranoilla varustetusta pölysuojasta.

JBL Spinner BT:n nopeudet ovat nopeusanturin avulla lukittuja, mikä takaa levyjen toiston oikealla nopeudella (33 1/3 kierrosta minuutissa ja 45 kierrosta minuutissa). Soittimen äänivarressa on korkealaatuinen Audio Technican liikkuva magneettinen äänirasia. Se on valmiiksi asennettu irroitettavaan rasiakelkkaan helppoa vaihtoa ja päivitystä varten. Levysoittimessa on vaimentavat tassut tärinän vähentämiseksi.

JBL Spinner BT on kunnianosoitus musiikin ja vinyylilevyjen iloille”, kommentoi Carsten Olesen, President of Consumer Audio, HARMAN Lifestyle Division. ”Bluetooth 5.2 -teknologian ansiosta levysoitin tarjoaa kuuntelijoille langattoman yhteyden levykokoelmiinsa ja mahdollistaa albumeista nauttimisen haluamallaan tavalla menettämättä vinyylien tunnusomaista ääntää. Lisäksi soittimen tyylikäs muotoilu on näyttävä yksityiskohta missä vain ympäristössä. Analogisen lähdön ja integroidun phonovahvistimen ansiosta Spinner BT sopii yhtä hyvin myös heille, jotka suosivat langallista yhteyttä.”

JBL Spinner BT on myynnissä nyt hintaan 399,99 €. Se on saatavilla mustana oransseilla tai kultaisilla yksityiskohdilla.

JBL SPINNER BT ominaisuudet:

● Bluetooth AptX-HD
● laadukas alumiininen äänivarsi varmistaa ääniuran tarkan toiston levyä vaurioittamatta
● irroitettava rasiakelkka – äänirasia on helppo vaihtaa
● hihnavetoinen alumiininen levylautanen
● valmiiksi asennettu korkealaatuinen liikkuva magneettinen äänirasia – voit alkaa käyttää JBL Spinner BT -soitinta heti

Lisää luettavaa