Jättihitti laajenee: ”Näihin lukeutuu muun muassa lannanerittelyjärjestelmä ja erilaiset ympäristöystävälliset lannoitustyökalut”

FM laajenee taas.

22.07.2022

Farming Simulator 22 -maatilasimulaatio saa runsaasti lisäsisältöä uusilla laitteilla ja pelikartalla.

Saksan Mannheimissa järjestetyssä FarmCon-tapahtumassa pelijulkaisija Giants Software esitteli lukuisia Farming Simulator 22 -pelin tulevia päivityksiä.

Näistä ensimmäinen on 23. elokuuta julkaistava Vermeer Pack -lisäosa. Se sisältää amerikkalaisen Vermeerin viisi uutta ja tehokasta työkonetta. Mukana on muun muassa ZR-5-paalain.

Creative Mesh -studion luoma ja Giants Softwaren julkaisema Pumps N’ Hoses Pack -laajennus julkaistaan 27. syyskuuta. Se tuo mukanaan peräti 30 erilaista pumppu- ja letkujärjestelmää erilaisine lisäosineen ja tarpeineen. Näihin lukeutuu muun muassa lannanerittelyjärjestelmä ja erilaiset ympäristöystävälliset lannoitustyökalut.

Tapahtumassa esiteltiin myös marraskuussa julkaistavaa Platinum-lisäosaa. Se ja pelin kokonaisvaltainen Platinum Edition -versio sisältävät täysin uuden Silverrun Forest -pelikartan ja peräti 40 erilaista työkonetta ja kulkuneuvoa.

Vermeer Pack -lisäosan esittelyvideon ja Silverrun Forest -pelikartan esittelyvideon voit katsoa alta.

 

Lisää luettavaa