Jälleen kaksi uutta peliä lisätty Xbox Onelle taaksepäinyhteensopiviksi – Mukana Tilt-verkkotoimittajan mielipide

Kun Microsoft aikanaan julkisti taaksepäinyhteensopivuuden olevan tulossa Xbox Onelle, pidettiin asiaa monissa pelimedioissa suurena ja tärkeänä aseena Microsoftille. Sen sijaan, että kyseessä olisi ollut tällainen mahtava uusi ominaisuus, ovat pelaajat joutuneet tyytymään vain puoliksi toteutettuun nihkeään vanhojen pelien tukeen.

Seuraavana listalle on lisätty Boom Boom Rocket sekä Syberia. Jälkimmäisestä ei niin sanotulla allekirjoittaneella ole kokemusta, mutta Boom Boom Rocket on kieltämättä hieno, visuaalinen kaunis ja tunnelmallinen rytmipeli. Tämä ei kuitenkaan ole homman pointti.

Makupala silloin tällöin ei ole se, mitä Xbox Onen ja tukun Xbox 360 -pelejä omistavat pelaajat odottivat. Henkilökohtaisesti olen jo jonkin aikaa odottanut, että muun muassa loistava roolipeli Lost Odyssey lisättäisiin taaksepäinsopivien listalle. Eipäs vain ole tullut – tai jos on, niin sitten en ole vain tajunnut seurata Major Nelsonin Twitter-julkistuksia.

Myös Marvel: Ultimate Alliance 1:tä ja 2:ta on tullut odoteltua, mutta nyt kun ne on julkaistu lähes täysihintaisina uusioversioina, niin taitaapa olla turha toivo tuokin.

Hieno ominaisuus, historiallisen huono toteutus.

Lisää luettavaa