Insta360 Ace Pro -toimintakamera päivittyi uusilla ominaisuuksilla

Mittava laitteistopäivitys.

29.02.2024

8K-videotarkkuuteen ja 48 megapikselin valokuviin kykenevä Insta360 Ace Pro -toimintakamera on saanut laitteistopäivityksen myös uusia ominaisuuksia ja parannuksia. Tekoälyä, Leica-optiikkaa ja monipuolisia kuvausominaisuuksia hyödyntävä kamera on nyt parempi kuin koskaan.

Kameran Active HDR -ominaisuutta voidaan päivityksen myötä hallita aiempaa paremmin. Halutessaan väritilan saa pois päältä, joten kuvaaja voi hallita valokuvien ja videoiden muokkausta monipuolisemmin. Active HDR -tilasta on hyötyä erityisesti korkean kontrastin valaistuksessa, sillä tekniikka ottaa kaiken hyödyn irti valojen ja varjojen leikistä. Ominaisuus lisää värisävyjen terävyyttä ja tuo kuvamateriaalin entistäkin paremmin eloon.

Päivityksen myötä yhä useampi eri kuvaustila tukee Clarity Zoom -tarkennusominaisuutta. Tuplanäpäyttämällä näyttöä kamera suurentaa kuvan kaksinkertaiseen kokoon kuvanlaatua huonontamatta. Toisella kaksoisnäpäytyksellä kamera poistuu tarkennustilasta normaalitilaan.

Laitteistopäivitys tuo kameralle myös uusia yhteensopivuuksia, kuten toimivuuden Garmin- ja Apple Watch -kellojen kanssa. Lisäksi Insta360 GPS Preview Remote- ja Insta360 GPS Action Remote -kaukosäätimet ovat yhteensopivia kameran kanssa. Kamera on nyt liitettävissä Bluetooth-yhteydellä Sena-, Cardo- ja VIMOTO-moottoripyöräkypäriin. Yhteys takaa sekä äänikomennot että selkeän äänentoiston.

Insta360 Ace Pro -toimintakamera on myynnissä hintaan 499 euroa.

Lisää luettavaa