Insta360 Ace Pro 8K on kamera niin videobloggaajille kuin toimintasankareillekin

Monien ominaisuuksien toimintakamera.

22.11.2023

Insta360 Ace Pro -toimintakamera on täynnä kuvaajan elämää helpottavia ominaisuuksia.

Kamerassa on 1/1,3 tuuman kuvakenno, viiden nanometrin tekoälysuoritin ja Leica SUMMARIT -objektiivi. Kuvata sillä voi 8K/24fps- ja 4K/120fps-videoita ja 48MP valokuvia.

Insta 360 Ace Pro -toimintakameran käytännöllisiin ominaisuuksiin kuuluu 2,4 tuuman käännettävä kosketuskamera ja 100 minuutin kuvausajan kestävän akun pikalataus. Kuvata voi niin -20 asteen pakkasessa kuin +40 asteen kuumuudessa. Myös sukeltaminen onnistuu kymmeneen metriin ja erikseen hankittavan sukelluskotelon avulla jopa 60 metriin. Yömyöhäisistä kuvaushetkistäkään ei tarvitse olla huolissaan, kiitos PureVideo-hämäräkuvauksen.

Kamera on täynnä ainutlaatuisia, älykkäitä kuvausominaisuuksia, jotka hyödyntävät uusinta tekoälykehitystä. Täysin uudet AI Highlights Assistant -koosteet ja mukautettuihin avainsanoihin perustuva AI Warp -videomuokkaus muuttavat kuvaus- ja editointikokemuksen.

AI Highlights Assistant -koostetoiminto tunnistaa automaattisesti videotallenteen huippuhetket ja tuottaa niistä kameran sisällä kohokohtia sisältävän videon heti katsottavaksi. Näin sisällöntuottaja voi yhdistää kaikki jännittävät hetket yhdeksi uskomattomaksi yhteenvedoksi tai valita vain hetket, joista pitää, ja poistaa nopeasti kaikki tarpeettomat tallennustilan säästämiseksi.

AI Warp on toinen uusi luova työkalu, jolla esiasetettujen tai mukautettujen avainsanojen avulla voi lisätä videoihin dynaamisia tehosteita. Tämä tekoälyominaisuus on erittäin muokattavissa, mikä antaa materiaalille uskomattoman ainutlaatuisen uuden ulottuvuuden, joka perustuu mihin tahansa kuvaajan antamaan kehotteeseen.

Kamera hyödyntää Insta360:n huipputason FlowState-vakautustekniikkaa, mikä varmistaa, että videot pysyvät uskomattoman vakaina riippumatta toiminnan intensiivisyydestä. Lisäksi 360 Horizon Lock -toiminto pitää videon aina vaakasuorassa, vaikka kamera liikkuisi villistikin.

Insta360 Ace Pro -toimintakamera tulee myyntiin hintaan 499 euroa. Lisäksi kameraan on saatavana myös kattava valikoima lisävarusteita, kuten pikakiinnitysjalustoja, ND-suotimia ja erilaisia suojia ja koteloita.

Lisää luettavaa