Ilmestyspeli. Nyt – Legendaarinen elokuvaohjaaja tuottamassa kulttielokuvaansa perustuvaa peliä

25.01.2017

Gamespotin mukaan elokuvalegenda Francis Ford Coppola ja hänen elokuvastudionsa American Zootrope on lyönyt hynttyyt yhteen pelialan veteraanien kanssa, tavoitteenaan tehdä peli, joka perustuu kulttielokuvaan Ilmestyskirja. Nyt.

Kyllä. Luit oikein. Vuonna 1979 ilmestyneeseen sotaelokuvan klassikkoon perustuva videopeli. Jonka taustalla on elokuvaohjaajalegenda Francis Ford Coppola itse.

Vaikka genrestä voisikin päätellä, että tekeillä olisi jälleen kerran yksi Vietnamin sotaan sijoittuva räiskintä, niin projektin Kickstarter-sivulla olevassa videossa tuottaja Lawrence Liberty sanoo: ”Emme aio tehdä räiskintäpeliä. Aiomme tehdä selviytymiskauhukokemuksen.” Projektissa on mukana myös mm. Fallout New Vegas -roolipelistä tuttu käsikirjoittaja Josh Sawyer, jonka mukaan pelaajan tulee tehdä pelissä lukuisia vaikeita valintoja, joista ei aina voi olla varma, mikä on se oikea.

Liberty haluaa joukkorahoittaa projektinsa, koska suuremmat pelitalot, joille ideaa esiteltiin, halusivat tehdä pelistä välttämättä räiskintäpainotteisen. Projekti hakee Kickstarterista 900 000 dollarin rahoitusta pelille ja pelin saa ennakkovarattua nyt 25 dollarin lahjoituksella.

Toivottavasti tästä ei tule samanlaista farssia kuin muutama vuosi sitten ilmestyneestä retroleffaan perustuneesta Rambo: The Video Gamesta.

Lisää luettavaa