Ilmaista lisäsisältöä, yksin- ja moninpeliä, rakentelua… Tällainen on odotettu Battlefield V!

EA DICE kertoi ensimmäiset yksityiskohdat Battlefield V -räiskinnästään.

24.05.2018

EA DICE on paljastanut ensimmäiset yksityiskohdat odotetun ja pitkään huhutun Battlefield V:n tiimoilta.

Räiskintä palaa – kuten niin pitkään arveltiinkin – takaisin toisen maailmansodan kahinoihin. Yksinäiset sudet pääsevät tahkoamaan sinne tänne ja vähän tuonnekin loikkivaa War Stories -moodia. Verkkokahinoiden ystävät taas hypännevät suoraan Conquest-moninpelin pariin. Ilahduttavasti mukana on myös neljän pelaajan yhteistyötila Combined Arms!

EA DICE on selkeästi ottanut vaarin viime aikaisista loottilaatikko- ja mikromaksukohuista, sillä pelaajat eivät voi parantaa pelisuorituksiaan rahalla. Yhteisö pidetään myös samanarvoisena jakelemalla kaikki kartat ja pelimoodit jokaiselle ilman erillistä maksua. Ei siis kaiken maailman Premium-passeja tai kausikortteja tällä kertaa, luojan kiitos.

Mielenkiintoisena pelimekaanisena lisänä pelaajat vapautetaan muovaamaan ympäristöä pienimuotoisen rakentelun muodossa. Kätevä ominaisuus mahdollistaa jo kertaallen maan tasalle pommitettujen rakennelmien korjaamisen ja uusien suojapaikkojen kyhäämisen.

Battlefield V julkaistaan 19. lokakuuta PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle, vain viikko Call of Duty: Black Ops 4:n jälkeen. Deluxe Editioniin sijoittavat vapautetaan taistelukentille jo kolmea päivää aiemmin. EA- ja Origin Access -jäsenet taas rynnivät tuttuun tyyliin etulinjassa, jo 11. lokakuuta.

Vähintäänkin eeppiseksi luettava paljastustraileri, olkaa hyvät:

Lähde: Eurogamer

 

 

Lisää luettavaa