Ihmisten typeryys ei tunne rajoja – tsekkaa Xbox Livestä bännättyjen selityksiä – mukana myös 12 selvitystä siihen, miksi tilit jäädytetään

08.05.2013

Xbox 360 on mainio laite. Sen nettipelaamisen vuosimaksua on moni pelaaja kritisoinut, mutta kun maksut jakaa tasaisesti vuoden ajalle, ei kuukausihinnaksi tule kuin pari hassua tuopposta halvassa olutkuppilassa.

Xbox Live -palvelussa on omat sääntönsä. Toisin kuin sanonta kuuluu, sääntöjä ei ole tehty rikottaviksi. WhyWasIBanned-sivusto on listanut Microsoftin Live-palvelun hyväksi- ja väärinkäyttäjien ja siksi bännättyjen parhaimpia selityksiä saman nettisaitin alle.

Eräs käyttäjä valittaa kuinka hänet on bännätty vain siksi,  että hän on modannut koneensa niin, että sillä voi pelata piratisoituja pelejä. Eräs käyttäjä on huoritellut asiakaspalvelua. Sivuilta löytyy lukemattomien pelaajien valituksia siitä, kuinka heidän käyttäjätilinsä on jäädytetty siksi, että he ovat pelanneet piraattiversioita peleistä ennen niiden virallista julkaisupäivää.

Jotkut pelaajista ovat tehneet valetilejä, joissa he esiintyvät muina ihmisinä. Monia pelaajia on bännätty myös siksi, että heidän profiilistaan löytyy esimerkiksi homovastaisia kommentteja.

Tsekkaa bännättyjen valituksia tästä linkistä.

PÄIVITYS: Sivu on jostain syystä kaatuneena nyt, mutta sen pitäisi toimi normaalisti hetkenä minä hyvänsä. Sillä välin voit käydä katsomassa vaikkapa täältä 12 yleisintä syytä siihen, miksi Xbox Love -tilit pannaan jäihin.

Lisää luettavaa