Hyppää Marvel-sankareiden kenkiin – Epic Games Storen viikon ilmaispeli nyt ladattavissa

Kehuttua mätkintää - maksutta!

06.06.2024

Pahuuden voimat alkavat hiljalleen valmistautua kosmisen kauheuden paluuseen. Chthonin seuraajat alkavat tehdä tihutöitään ympäri Marvelin universumia. Avaruusjumaluuden edustaja Lilith palaa kuolleista ja saa vastaansa isolle yleisölle tutut supersankarit. Rautamies, Tohtori Outo ja Kapteeni Ihme taistelevat taikavoimiin nojaavia pahiksia vastaan kaikella tarmollaan, mutta taistelu hävitään nopeasti. Sankarit vetäytyvät tasku-ulottuvuuteen piilotettuun pyhättöön ja päättävät herättää Lilithin sekä tämän kisällit onnistuneesti satoja vuosia sitten kukistaneen Metsästäjän takaisin elävien kirjoihin.

Näin alkaa Marvel’s Midnight Suns, Epic Games Storen tämän viikon ilmaispeli. Se on kuin yhdistelmä saman studion XCOM-sarjan pelejä ja Slay The Spire -tyyppisiä pakanrakenteluteoksia.

Marvel’s Midnight Suns on nyt ladattavissa maksutta aina 13.6.2024 klo 18:00 asti. Ja se todellakin kannattaa, sillä pelin saamat arvostelut ovat olleet positiivisia: Metascore on 83.

Pelin Xbox Series X|S -versio sai Tiltiltä neljä tähteä. Arvostelussa tuli pyyhkeitä lähinnä konsoliversion teknisistä kömmähdyksistä, mutta PC:llä ei moisia ole onneksi havaittavissa. Arvostelun pääset lukemaan täältä.

Hyppää siis tänne ja nappaa peli itsellesi!

Lisää luettavaa