Huomio jääkiekkofanit, odotus on ohi: upouusi lätkämanageripeli ilmestyy viimein ensi vikolla!

30.08.2013

Kaikki me lätkäfanit muistelemme kaiholla suomalaisen Risto Remeksen Eastside Hockey Manageria tai Mikko Forsströmin MASOa. Lätkämanageripelien maailmassa on ollut pitkään oivan pelin mentävä aukko, jota jostain syystä ei ole käytetty hyväksi.

Kunnes nyt. Franchise Hockey Manager on Out of the Park -nimisen studion tekemä lätkämanageripeli, joka ilmestyy ensi viikolla. OOTP on ennen työstänyt Out of the Park Baseball -nimistä baseball-maailmaan keskittyvää manageripeliä, jota on arvioissa hehkutettu maasta taivaisiin. Tiimi osaa asiansa, ja Franchise Hockey Manager näyttää olevan silkkaa laatua. Mukana on järjettömät määrät liigoja pelattavaksi, ja meno on hyvinkin samanlaista kuin esimerkiksi Eastside Hockey Managerissa aikoinaan.

Beta on ollut pelattavissa jo vaikka kuinka kauan, ja peli on saanut patcheja patchien perään. Franchise Hockey Manager on kuitenkin nyt valmis, ja peli ilmestyy virallisesti ensi viikolla. Pelaajavaihtojen ja sitä myöten myös rostereiden pitäisi olla ajan tasalla, joten tässä on vallan mainiot mahdollisuudet siihen, että saamme ensimmäistä kertaa vuosikausiin nauttia pakkomiellettä aiheuttavasta lätkämanageripelistä. Ja hei, myös kotimaan Liiga (joka siis ennen tunnettiin nimellä SM-liiga) on totta kai mukana!

Lisätietoa pelistä löytyy sen Facebook-sivuilta täältä, ja pelin foorumille löydät täältä.

Helpoiten pelin voi tilata itselleen täältä.

Kuvia pelistä löydät alhaalta videon alta!

YouTube video

6 7 8 frqanchise ranchise2

Lisää luettavaa