Huhumylly jauhaa: seuraava Grand Theft Auto palaa tuttuihin maisemiin – mukana naisprotagonisti!

Grand Theft Auto VI -huhumylly jauhaa jo täyttä vauhtia. Pelikin häämöttänee enää vaivaisen muutaman vuoden päässä.

06.03.2018

Huhut Rockstarin seuraavan Grand Theft Auto -pelin tiimoilta käyvät jo kuumina. Nyt vuorossa on The Know -sivusto, joka perustaa villit väitteensä sisäpiirin lähteisiin.

Toistaiseksi Project Americas -koodinimellä kulkeva Grand Theft Auto VI sijoittuu huhujen mukaan vanhan kunnon Miami-henkisen Vice Cityn maisemiin, mutta tarinan aikana tehtäisiin visiittejä myös Etelä-Amerikan puolelle. Vice Cityn kuumankosteissa maisemissa sompailtiin viimeksi viitisentoista vuotta takaperin, kun rakastettu Grand Theft Auto: Vice City julkaistiin.

Samaiset villit huhut vihjailevat myös pelisarjan historian ensimmäisestä naisprotagonistista. Toki on myös enemmän kuin mahdollista, että kuvioissa pyörisi useampi päähahmo Grand Theft Auto V:n tapaan.

Mikäli lähteiden saamat tiedot pitävät paikkansa, häämöttäisi Grand Theft Auto VI:n julkaisu vielä kaukana tulevaisuudessa, ainakin 3-4 vuoden päässä. The Know’n aiheelle pyhitetyn videon voi katsella uutisen lopusta.

Muistutettakoon vielä kertaalleen, että Rockstar ei ole pukahtanut mitään virallista asian tiimoilta. Studiolla on nimittäin kiire saada valmiiksi lokakuun 26. päivälle ajoitettu Red Dead Redemption II -länneneepoksensa.

Lisätietoja odotellessa.

YouTube video

Lähde: VG245

Lisää luettavaa