Hip hip, hurraa! – Star Wars: Battlefront II luopuu yhdestä alan ärsyttävimmistä keksinnöistä

Pelimaailma on viime vuosina muuttunut – eikä kaikissa asioissa parempaan suuntaan.

Yksi ikävistä nykypäivän vitsauksista ovat niin sanotut season passit, jotka ovat ikään kuin pelien sisäisiä jatkotilauksia, joilla varmistetaan, että tuleva ladattava materiaali päätyy itselle. Niin sanottu allekirjoittanut ei ole koskaan ymmärtänyt näiden arvoa – ennemmin sitten vaikka itse päättää, onko uusi DLC omaan makuun vai ei (useimmiten se ei tunnu olevan).

Nyt Battlefrontin luova ohjaaja Bernd Diemer on kommentoinut seuraavasti: ”Meillä ei ole season passia”.

Tämä kuulostaa erinomaiselta asialta, sillä viimeisimmässä Battlefrontissa kyseinen ominaisuus vain eriarvoisti pelaajia, sillä päivitykset ostaneet eivät luonnollisestikaan voineet saumattomasti pelata päivityksiä ostamattomien kanssa. Tämä puolestaan johti siihen, että porukkaa putosi pelin parista vähitellen.

Teimme päätöksen, ja se oli vaikea, koska sillä on niin paljon vaikutuksia kaikkeen”, Diemer jatkoi. ”Tarkastelimme Battlefrontin kehityskaarta DLC:n ja kaiken kanssa ja päädyimme siihen tulokseen, että season passit eivät ole paras tapa edetä tällaisissa peleissä. Meidän täytyy ottaa se pois ja keksiä jotakin parempaa”.

En voi puhua enempää yksityiskohdista, mutta meillä on mielessä jotakin erilaista, joka antaa pelaajien pelata pidempään ja olemaan entistäkin investoituneimpia peliin ilman, että yhteisö fragmentoituu osiin”, Diemer lisäsi.

Lisää luettavaa