Hiljattain julkistettu Metal Gear Solid -kokoelma kattaa myös sarjan kaksi alkuperäisklassikkoa

Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1:n sisältöä on tarkennettu.

26.05.2023

Konamin vastikään julkistamasta Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1:stä on paljastunut tarkempia yksityiskohtia.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater -uusioversion ohella vahvistettu kokoelma pitää sisällään sarjan kolme ensimmäistä peliä alkuperäisversioille uskollisessa muodossaan. PlayStation Storen tuotesivulle ilmestyneen kuvauksen mukaan kokoelma kattaa myös alkujaan MSX2-masiinalta tutun Metal Gearin ja Metal Gear 2: Solid Snaken. Lisäksi paketin on varmistettu sisältävän HD Collectionista tutut versiot Metal Gear Solid 2:sta ja Metal Gear Solid 3:sta. Ensimmäisellä Metal Gear Solidilla on puolestaan nyt tarjota aikoinaan erillisellä lisälevyllä kaupiteltu Special Missionsin sisältö samassa paketissa.

Konami on myös vihjaillut kotisivuillaan neljännestä kokoelman sisältämästä nimikkeestä. Mitä luultavimmin kyseessä on joko myös HD Collectionin PS3- ja Xbox 360 -versiolta löytynyt PSP-hiippailu Metal Gear Solid: Peace Walker tai Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, joka on vuoden 2008 julkaisustaan asti pysytellyt PS3:n yksinoikeutena.

Metal Gear Solid: Master Collection Vol 1:n on tarkoitus saapua kuluvan vuoden syksyllä. Kokoelman voi odottaa ilmestyvän MGS3:n uusioversion tapaan niin PS5:lle kuin myös pc:lle ja Xbox Seriesille, joskaan virallista vahvistusta muista kuin PS5-versiosta ei olla vielä annettu.

Lisää luettavaa