Harry Potterin maailmaan sijoittuva Ihmeotukset saa jatkoa huhtikuussa – katso uusi traileri

Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet sai uuden trailerin.

28.02.2022

Warner Bros. on tarjoillut uutta traileria Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet -elokuvan tiimoilta.

David Yatesin ohjaamassa kolmannessa elokuvassa Dumbledore ja kumppanit ottavat vielä kerran yhteen pahamaineisen velhon, Gellert Grindelwaldin kanssa, jonka roolissa nähdään nyt Johnny Deppin sijasta Mads Mikkelsen. Jude Law tekee puolestaan paluun nuoren Dumbledoren rooliin. Muissa avainrooleissa nähdään muun muassa Eddie Redmayne, Katherine Waterston, D an Fogler, Callum Turner ja Ezra Miller.

Elokuvan virallinen synopsis kertoo näin:

Professori Albus Dumbledore (Jude Law) tietää, että voimallinen Pimeä velho Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) aikoo kaapata vallan velhomaailmassa. Koska ei pysty estämään tätä yksin, hän antaa taikazoologi Lisko Scamanderin (Eddie Redmayne) johtaa pelotonta ryhmää velhoja, noitia ja yhtä urheaa jästileipuria vaaralliseen tehtävään, jossa he kohtaavat vanhoja ja uusia petoja ja ottavat yhteen Grindelwaldin kasvavan seuraajajoukon kanssa. Mutta panosten ollessa niin korkeat, miten kauan Dumbledore voi pysytellä sivustalla?

Ihmeotukset: Dumbledoren salaisuudet saa ensi-iltansa Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa 15. huhtikuuta, kun taas täällä Suomessa elokuva päästään näkemään paria päivää aiemmin, 8. huhtikuuta.

YouTube video

Lisää luettavaa