Haluatko testaamaan pelejä ennen julkaisua? – Kotimainen pelistudio etsii beta-testaajia

Jos olet aina halunnut päästä pelitestaajaksi, tarjoutuu siihen nyt oiva mahdollisuus. Kotimainen pelikehittäjä Grand Cru etsii nimittäin tekeillä oleville peleilleen beta-testaajia.

Grand Cru tunnetaan viime vuonna ilmestyneestä mobiilipeli Supernautsista, joka on saanut positiivisia arvioita myös kansainvälisesti. Maailmanrakennusta ja moninpeliä yhdistelevän Supernautsin jälkeen studiolla on työn alla useampi projekti, joiden beta-testaus alkaa pian.

Grand Crun markkinoinnista vastaavan Ari Kuokan mukaan tekeillä olevat projektit eroavat runsaasti toisistaan. Tekeillä on esimerkiksi hieman Puzzle and Dragonsia muistuttava yhdistelmä blackjackia ja mobiiliroolipeliä, sekä helposti lähestyttävä, NetHack -tyylinen roguelike-peli. Studion kolmas projekti puolestaan sisältää eeppisiä avaruustaisteluja retro-hengessä.

Jos sinua siis kiinnostaisi kokeilla pelitestaamista, pääset ilmoittautumaan beta-testaajaksi Grand Crun peleihin tästä linkistä. Lisätietoja pelikehittäjästä löytyy viralliselta sivustolta.

 

Lisää luettavaa