Halo-pelaajat käyttivät neljä vuotta venyttääkseen pelin fysiikkamoottorin äärimmilleen – Lopputulos uskomatonta katsottavaa

29.12.2015

Uutisen otsikko on pitkä, mutta pitkä on myös ollut näiden pelaajien nelivuotinen taival. Tästä ajasta poikinut video on kerrassaan uskomatonta katsottavaa.

Jo Halo: Combat Evolvedissa oli aikanaan todella dynaaminen ja mielenkiintoinen fysiikkamoottori. Jonkinlaisten bugejen vuoksi Warthog-auton sai lentämään uskomattomiin sfääreihin muutamalla oikein sijoitetulla auton juureen ladotulla kranaatilla. Lopputuloksena oli huimia ilmalentoja ja villiä pyörimistä ilmassa. Tämä oli niin viihdyttävää, että useat pelaajat – uutisen rustaaja mukaan lukien – intoutuivat leikittelemään asialla vielä pitkäksi aikaa pelintekijänimien jo rullattua ruudulla.

Seuraavassa videossa Halo-pelien fysiikka on viety äärimmilleen ja ilmalennot ovat paitsi ilmavia, myös todella tarkkoja ja selvästi pitkään harjoiteltuja. Tämän lisäksi taustalla soiva musiikki sopii tunnelmaan ja fysiikkailotteluun täydellisesti. Katso ja ihastu!

Lisää luettavaa