GTA 6 -pelin trailerilla nähtiin oikeasta elämästä mallia ottanut hahmo – uhkailee nyt miljoonien dollarien oikeusjutulla

Tämä ei tullut yllätyksenä.

11.12.2023

GTA VI -pelin traileri julkaistiin viime viikolla. Kerroimme asiasta täällä.

Trailerilla nähdään tämänkin uutisen nostokuvassa nähtävä kuva pelin fiktiivisestä uutislähetyksestä. Kuva on ottanut mallia vuonna 2017 nähdystä oikean elämän oikeudenkäynnistä. Tuolloin värikkäästi tatuoitu Lawrence Sullivan nimettiin mediassa ”Floridan Jokeriksi”. Vaikka hahmoa onkin jonkin verran muutettu näyttäisi olevan selvää, että GTA VI:n fiktiivinen uutiskuva on mallinnettu Sullivanin mukaan.

Sullivan lähetti välittömästi trailerin julkaisun jälkeen TikTok-palvelussa viestiä GTA:n tekijöille.

”Pelissä on hahmo, jolla on naamatatuointeja, kai kaikki ymmärtävät, että minä olen ollut inspiraariona sille? Hae netistä sanat Florida Joker, niin ymmärrätte, mitä tarkoitan. GTA, meidän on juteltava asiasta.”

Nyt Sullivan on julkaissut uuden videon. Videolla hän kertoo, miten GTA:n tekijät ”varastivat hänen elämänsä”. Lisäksi hän uhkailee videolla, miten haluaa pelin tekijöiltä” miljoonan tai pari”.

Odotellaan, miten tilanne kehittyy.

@lawrence.sullivan0

#gta6 #gta6new #gtaonline #gta6joker #florida #maimijoker #gta6 #floridajoker #miami #305 #727 #gta6trailer #thejoker #facetattoos #jokersmile #dc #fyp #joker

♬ original sound – Lawrence Sullivan

Lisää luettavaa