Far Cry 5:stä uusi kuva ja sitä kautta lisätietoa esimerkiksi teemasta – hyvältä kuulostaa

24.05.2017

Ubisoft on nyt julkaissut Far Cry 5:stä uuden promokuvan, joka kertoo paljon pelin teemasta.

Kyseessä ei näyttäisi olevan länkkäri, niin kuin monet ovat uumoilleet, vaan peli näyttäisi sijoittuvan nykyaikaan.

Kuvassa näkyy oletettavasti pelin pääpahis sekä hänen joukkionsa, ja kuva on mallinnettu Jeesus Kristuksen viimeisen ehtoollisen mukaan. Tämän lisäksi taustalta löytyy kirkko ja vangilta tatuointi, jossa lukee ”sinner” eli synnintekijä. Kuvan uskonnollisen tematiikan perusteella vaikuttaisikin siltä, että pelissä on vallallaan jonkinlainen kiihkouskovainen kultti.

Nykyaikaiset vaatteet, lentokoneet ja aseet riittävät kertomaan siitä, että peli sijoittuu jokseenkin nykyaikaan, joskin tapahtumapaikka Montana onkin maaseutua. Perjantaina 26. päivä pelistä tullaan saamaan vielä enemmän lisätietoa. Pelin sanotaan olevan kehityksessä PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle, ja sen on määrä ilmestyä ensi vuoden maaliskuussa loppuvan liikevuoden aikana – mahdollisesti siis kuitenkin jo tämän vuoden puolella.

Allekirjoittaneen mielestä tämä uusi teema vaikuttaa erittäinkin mielenkiintoiselta. Far Cry 3 oli upea peli, mutta Primal tuli skipattua sen esihistoriallisen teeman vuoksi. Olkoon Far Cry 5 siis sarjan paluu erinomaisten pelien maailmaan!

Lisää luettavaa