Esports-joukkue menetti liki 60 000 euron potentiaaliset voitot saavuttuaan finaaliin myöhässä – syynä ilmeisesti edellisen illan kännääminen

Sillä lailla, pojat.

Esports-joukkue Immortals joutui luovuttamaan ensimmäisen erän Montrealin Dreamhack-turnauksen finaaleissa. Syynä oli se, että koko joukkue ilmaantui paikalle myöhässä.

Turnauksen finaalissa pelattiin kolme erää, ja lopulta Immortalsin taskuun tipahti 20 000 dollaria. Palkintosumma oli kokonaisuudessaan 70 000 dollaria eli noin 60 000 euroa.

Vaikka turnaus pelattiinkin läpi normaalia nopeammalla aikataululla, kaikki joukkueet olivat tästä hyvin tietoisia.

Eräs kilpailevista joukkueista vitsaili Immortalsin saapuneen paikalle krapulassa, johon eräs Immortalsin jäsenistä vastasi, miten tämän pitää todistaa väitteensä ”tai hän tappaa syytöksien esittäjän”, mikä ei nyt välttämättä edes vitsinä ole tänä päivänä mitenkään hauska.

Immortalsin edustaja myös väitti, että koko joukkue oli saapunut paikalle ajoissa, mutta kilpailun järjestäjät olivat kiusallaan pakottaneet heidät luovuttamaan. Myöhemmin joukkue muutti lausuntoaan ja kertoi, että he nukkuivat pommiin.

Kotaku otti yhteyttä Immortalsiin, mutta sieltä kieltäydyttiin kommentoimasta asiaa. Sen verran Immortals-organisaatiosta paljastettiin, että he käynnistävät ankaran sisäisen tutkinnan, eikä tapahtunutta lakaista maton alle.

Eli jep, klassiselta kännin takia pommiin nukkumiselta vaikuttaa.