Eräs maailman suurimmista pelisaiteista antoi tukensa Palestiinalle – sitten kyseisen sivuston Israelin-osasto suuttui ja kaikki katosi netistä

Tämä oli kenties odotettavissa.

Israelin ja Palestiinan sotaisa historia ja tällä hetkellä vallitseva traaginen tilanne on asia, josta monella on mielipide.

Harva viihdemedia kuitenkaan suoraan mielipiteitään julistaa. Virallinen IGN-sivusto twiittasi kuitenkin kaksi päivää sitten Twitterissä tekstin, jossa osoitti tukeaan palestiinalaisille. Twiitissä oli myös linkkejä palestiinalaisten hyväntekeväisyysjärjestön sivuille.

Hieman tämän jälkeen IGN Israel -sivusto otti tiukasti kantaa emo-IGN:n postaukseen, ja kertoi olevansa pettynyt emo-IGN:n kirjoitukseen ja linkkeihin. Emo-IGN-sivusto on amerikkalaisomistuksessa.

Myöhemmin niin amerikkalaisomisteisen IGN:n kuin israelilaisen IGN:n postaukset ovat kadonneet netistä. Myös Game Informer -sivusto osoitti tukensa palestiinalaisille. Tämäkin sosiaalisen median kannanotto katosi netistä nopeasti.

IGN antoi myöhemmin lausunnon, jossa kertoi, miten twiitti epäonnistui, sillä siinä osoitettiin tukea ainoastaan toiselle osapuolelle.