Eräs kaikkien aikojen kehutuimmista sarjakuvaan perustuvista tv-sarjoista sai toisen kauden – meno yhä kipeää ja monille sairasta

Doom Patrolin toinen kausi ilmestyy tipottain HBO:lle.

Doom Patrol -sarjan toisen tuotantokauden kolme ensimmäistä jaksoa ovat ilmestyneet HBO-suoratoistopalveluun. Sarjan seuraavat jaksot ilmestyvät viikon välein.

Doom Patrolin ensimmäinen kausi ilmestyi helmikuussa 2019. Sarja perustuu Arnold Draken ja Bob Haney’n ideoimaan sarjakuvaan, joka sai alkunsa jo vuonna 1963.

Televisiolle modernisoidun version on tuottanut  Jeremy Carver.

Sarjan ensimmäinen kausi hehkutettiin maasta taivaisiin, ja sarjan toisesta kaudesta on näkynyt kenties yllättävänkin vähän hypeä. Ainakin kolmen ensimmäisen uuden jakson perusteilla meno on yhtä loistavaa kuin ennenkin, joten suosittelemme lämpimästi.

Sarjan toisen kauden traileri löytyy netistä. Poikkeuksellisesti emme laita sitä tähän uutiseen mukaan, sillä mitä vähemmän sarjan tapahtumista tietää etukäteen, sen parempi. Kerrottakoon vain, että väkivalta on välillä melkoisen raakaa, huumori paikoitellen sysimustaa ja sarjan hahmot inhimillisiä kaikkine heikkouksineen.

Luottakaa meihin: kannattaa tutustua sarjaan!