Eeppistä trollausta, vainoharhaa vai todellista epäonnea? – PS Forumin käyttäjä palauttanut yli 30 PS4-konsolia vikojen takia!

Aika ajoin valmistajilta pääsee viallisia pelikonsoleita kuluttajille asti, jolloin uuden konsolin pitäisi mennä takuun piikkiin. Mutta kuinka monta kertaa tämä voi sattua yhden pelaajan kohdalle? Vai oliskohan niin, että ongelmat eivät ole edes todellisia?

SegmentNext raportoi PlayStation Forumilla havaitusta tapauksesta, jossa käyttäjä nimeltä JediRabbit on valittanut toistuvasti PlayStation 4 -konsolinsa ongelmista ja kertoo myös vaihtaneensa konsolinsa useaan kertaan. Ensimmäistä kertaa JediRabbit valitti konsolin tuulettimien pitävän kovaa ääntä jo joulukuussa 2013, ja kaikkiaan käyttäjä on postannut foorumille järkyttävät 1 829 valitusta konsoleistaan!

Kun sitten muuan käyttäjä tiedusteli, kuinka monta kertaa JediRabbit on hankkinut uuden PS4:n, selvisi, että hän on jo ylittänyt 30:n konsolin rajan. Kaveri on siis vaihtanut konsolin uuteen yli 30 kertaa!

Joko kyseessä on eeppinen foorumitrollaus tai sitten pelaaja todella kuvittelee pienempiäkin takkuiluja merkiksi konsolin hajoamisesta. Teoriassa on toki mahdollista, että kaikki JediRabbitin kuvailemat ongelmat ovat todellisia vikoja, mutta siihen on kyllä todella hankala uskoa.