EA:n NHL 19-pelistä ensitietoja: saa ainoastaan sitoutumalla EA:n uuteen Monetize-järjestelmään, Patrik Laine ostettava erikseen – ”Saamme tällä tavoin helvetisti rahaa”

NHL19-paljastuksia EA:lta.

EA kertoi uudistuksista omissa pelisarjoissaan.

Jatkossa EA:n urheilupelejä kuten FIFA ja NHL voi ostaa ainoastaan sitoutumalla EA:n uuteen Monetize-järjestelmään. Monetize-järjestelmässä pelaaja sitoutuu maksamaan EA:lle 99,90 euroa kuussa. Summalla saa itselleen taustakuvia PS4-konsolilleen. Pelit eivät sisälly Monetize-järjestelmän hintaan.

Samalla EA kertoi nostavansa peliensä hinnat 99,90 euroon.

”Helvetti että me tykätään rahasta”, EA:lta kerrotaan.

Tulevassa NHL19-pelissä pelaajan pitää ostaa mikromaksuilla jäällä viilettäville pelaajilleen mailat ja muut peliasusteet. EAn mukaan tällä tavoin valmistetaan lätkäpelien faneja oikeaan elämään ja niihin hetkiin, kun pelaajilla on omaa jälkipolvea ja taaperoa pitäisi kuskata lätkätreeneihin.

”Saamme tällä tavoin myös ihan helvetisti rahaa”, EA:lta kerrotaan.

Patrik Laine ja muut suomalaispelaajat pitää ostaa peliin erikseen.

Samaisessa tiedotteessa EA kertoi ostaneensa Ubisoftin. Ostosummaa ei mainittu.

Myös Ubisoftin peleihin tulee muutoksia. Jatkossa Ubisoftin toimintapeleistä esimerkiksi Assassin’s Creedissä päähahmo ei kykene edes hyppäämään ilman mikromaksuja. Hyppyominaisuuden voi ostaa itselleen 6,99 euron hintaan. Kaikki kyvyt miekkailusta lähitaisteluun avataan mikromaksuilla.

”EA on aina ihaillut Ubisoftin bisnesmallia: uusi Assassin’s Creed -peli lähes joka vuosi, ja Far Cry -pelejäkin alkaa olla jo melkoinen määrä. Ubisoftin itselleen hankkimalla voimme EA:lla nostaa mikromaksujen määrää ja upottaa niitä myös Ubisoftin peleihin entistä enemmän”, tiedote kertoo.

EA lopettaa tiedotteensa ytimekkäästi.

”Hitto me tykätään rahasta. Maksakaa, lampaat, maksakaa!”

Lisää luettavaa