E3-huhumylly pyörii: Esitelläänkö The Last Guardian viimeinkin pelimessuilla?

11. kesäkuuta alkavien E3-messujen odotuslistaan on saatu jälleen uusi lisäys: Esitelläänkö messuilla viimein, vuosien odotuksen jälkeen The Last Guardian?

Vuodesta 2007 kehittelyssä ollut The Last Guardian on Icon ja Shadow of the Colossuksen kehittäneen Fumito Uedan kolmas peliohjaus, jonka on huhuttu saapuvan PlayStation 3:lle millä hetkellä hyvänsä – mutta vuodesta toiseen peli on loistanut poissaolollaan. Ueda on lisäksi helmikuussa kertonut jättäneensä Sony Computer Entertainmentin, mutta jatkavansa The Last Guardianin kehittämistä freelance-konsulttina.

Vähäistä valoa saattaa kuitenkin olla tunnelin päässä: LazyGamer-sivusto raportoi, että peli on kuin onkin listattu E3 Insider -sivulla. Listauksessa ilmoitetaan alustaksi PS3 ja julkaisupäivän kohdalla lukee vain TBD, mutta tekstissä kehotetaan palaamaan mestoille 11. kesäkuuta messujen alettua. Joko kuumottaa?

Viimemmäksi on keksitty, että The Last Guardian olisikin tulossa PlayStation 4:lle, mikä selittäisi venyneen kehitysajan, mutta PS3 tuossa listauksessa ainakin lukee. Kulttipeleiksi nousseiden Icon ja Shadow of the Colossuksen jalanjäljissä odotukset The Last Guardiania kohtaan ovat katossa. Toivotaan, että peli nyt viimein näkisi päivänvalon.

Lisää luettavaa