DJI Osmo Action 4 -toimintakamera ei vettä tai pakkasta pelkää

Kuvaa missä tahansa.

03.08.2023

DJI Osmo Action 4 on täydellinen kuvauskumppani suurille seikkailijoille. Valmistajansa mukaan huikean kuvanlaadun, monipuolisen käytettävyyden ja erinomaisen hämäräkuvauksen ansiosta tämä huippuluokan toimintakamera antaa kaikenlaisille kuvaajille mahdollisuuden päästää luovuutensa valloilleen unohtumattomilla tavoilla.

Kameran uudistettu 1/1.3 tuuman kuvakenno, laaja f/2.8 aukko, 2.4 mikrometrin pikselikoko ja 155 asteen näkökenttä tarjoavat erinomaisen kuvanlaadun 4K-videotallennukseen enintään 120 kuvan sekuntinopeudella. Kameran 10-bittinen D-Log M -väritila tallentaa yli miljardi väriä ja laajemman dynaamisen alueen jälkituotannon helpottamiseksi. Edistyksellinen värilämpötilan anturi varmistaa todenmukaiset värisävyt ulkona, sisällä tai veden alla automaattisesti.

Monipuoliset vakaustoiminnot, kuten RockSteady 3.0/3.0+ poistaa tehokkaasti kameran tärinän kaikkiin suuntiin. Näin kamera mahdollistaa vakaan ja mukaansatempaavan ensimmäisen persoonan perspektiivin, joka sopii erinomaisesti urheilukuvaamiseen, kuten pyöräilyyn ja liikkeellä olevaan käsikuvaukseen. HorizonBalancing/HorizonSteady auttaa poistamaan kameran tärinän kaikkiin suuntiin ja korjaa vaakasuuntaisen kallistuksen missä tahansa kulmassa. Näin video pysyy vaakasuorassa jopa surffaamisen kaltaisissa harrastuksissa.

DJI Osmo Action 4 on suunniteltu aktiivisen elämän kuvaamiseen säätilasta ja ympäristön muista haasteista huolimatta. Kameran mukana tulevan vaihdettavan akun avulla kamera tallentaa videota jopa 2,5 tuntia kerrallaan. Akku latautuu nollasta 80 prosenttiin vain 18 minuutissa. Kamera ja akku kestävät jopa -20 Celsius-asteen kylmyyttä ja kameran kanssa voi sukeltaa ilman suojakuoria jopa 18 metrin syvyyteen.

DJI Osmo Action 4 tarjoaa joukon intuitiivisia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu parantamaan kuvauskokemusta. Vettä hylkivät kosketusnäytöt eliminoivat sähläämisen toimintakameran asetuksien kanssa. Lisäksi kamerassa on useita mukautettavia toimintatiloja ja pikapainike, joka mahdollistaa saumattoman siirtymisen kuvaustilojen välillä. Päivitetty InvisiStick-toiminto tunnistaa ja piilottaa selfietikun videoista digitaalisesti useammissa tilanteissa.

Kamera tarjoaa kattavan ratkaisun myös äänentallennukseen erilaisissa ympäristöissä. Sisäänrakennettujen mikrofonien ansiosta stereoääni tallentuu selkeästi ja ulkoisten mikrofonien tuki mahdollistaa entistä laajemmat tallennusvaihtoehdot. Kolme mikrofonia ja edistynyt kohinanvaimennus parantavat äänenlaatua jopa tuulisissa tai nopeasti liikkuvissa tilanteissa.

DJI Osmo Action 4 on tehty kuvaamaan mitä tahansa. Eri tilanteita varten on tarjolla kattava valikoima lisävarusteita, jotka auttavat hyödyntämään kameran kaikki mahdollisuudet. Lisätarvikkeita ovat muun muassa lisäakku, kolmen akun latauskotelo, 30 watin pikalaturi, tarrakiinnike, linssisuoja, 1,5 metrin jatkovarsi, pallokiinnike, rintakiinnike, tankokiinnike, satulakiinnike, kypäräkiinnike, imukuppikiinnike, rannekiinnike, reppukiinnike, kelluva kuvauskahva, 60 metrin sukelluskotelo, GPS/Bluetooth-kaukosäädin ja langaton DJI Mic -mikrofoni.

DJI Osmo Action 4 on saatavana välittömästi kahtena eri versiona. DJI Osmo Action 4 Standard Combo maksaa 439 euroa ja se sisältää kameran, yhden akun, suojakehyksen, pikakiinnikkeen ja tarrakiinnikkeen. DJI Osmo Action 4 Adventure Combo maksaa 549 euroa ja se sisältää kameran, kolme akkua, kolmen akun latauskotelon, suojakehyksen, 1,5 metrin jatkovarren, kaksi pikakiinnikettä ja tarrakiinnikkeen.

Lisätietoja täältä.

DJI Osmo Action 4 Standard Combo

DJI Osmo Action 4 Adventure Combo

Lisää luettavaa