Destinyn parhaasta laajennuksesta on jo keskusteltu: Kilpa-ajot tulossa peliin?

09.12.2014

Bungien syyskuussa julkaisema Destiny on kamppaillut ongelmien kanssa paitsi teknisesti, myös kritiikin suhteen. Tänään julkaistava lisäosakin on ehtinyt aiheuttaa omat ongelmansa jo ennen julkaisua, lukitsemalla laajennuksen ostaneita pelaajia pelin ulkopuolelle, kertoo Joystiq.

Bungie on kuitenkin alituiseen muistuttanut kuuntelevansa pelaajien mielipiteitä ja ottavansa niistä opikseen. Ei siis ole ihme, että pelivalmistaja on huomannut joidenkin pelaajien järjetävän improvisoituja kilpa-ajoja ja jopa turnauksia Destinyn maisemissa.

Tavanomainen pelaaja käyttää Destinyn Sparrow-kiitureita todennäköisesti vain paikasta toiseen liikkumiseen, mutta ketterillä pikku-ajokeilla voi myös tehdä huikeita ilmatemppuja, sekä ryhtyä kilpailemaan. Polygonin mukaan kilpa-ajojen lisäämisestä peliin on keskusteltu nyt myös Bungien suunnittelupöydässä.

”Idea on noussut esiin studiolla,” kommentoi yhteisövastaava Eric Osborne tuoreessa haastattelussa. ”Osa Destinyn jatkuvuusprosessia on ymmärtää, mikä on parasta vastinetta rahoille, mikä parasta palautetta johon ottaa kantaa, ja kuinka tuomme pelaajille sellaisen kokemuksen, jonka he haluavat. Kilpa-ajot ovat ehdottomasti sellainen aihe, josta ollaan puhuttu, joten katsotaan.”

Osborne vitsaili itsekin, että kyseessä on ”sellainen välttelevä, ei-mitään lupaava vastaus”. Joka tapauksessa kilpa-ajot voivat siis tulevaisuudessa tulla osaksi Destinyn universumia. Samalla ne toisivat kipeästi kaivattua uutta tekemistä itseääntoistavaan peliin.

Destinyn ensimmäinen maksullinen laajennus The Dark Below julkaistaan tänään.

Lisää luettavaa