Dark Souls -kehittäjä laittaa kulttiklassikon verkko-ominaisuudet kiinni

Jos jo nyt saisi tapella bosseja vastaan ilman epämukavia yllätyksiä?

28.11.2017

Pirullisen hankalien Dark Souls – pelien kehittäjä From Software on ilmoittanut Twitterissä laittavansa Demon’s Souls –pelin verkko-ominaisuudet kiinni yhdeksän vuotta pelin julkaisun jälkeen.

Yhdeksän vuotta toistuvia kuolemia ja ärsyyntymisiä, mutta myös päättäväisyyden riemuvoittoja. Demon’s Soulsin onlineserverit laitetaan kiinni 28. helmikuuta 2018. Pelaa siis verkossa vielä viimeisen kerran ja jaa meille paras Demon’s Souls -hetkesi!” yhtiö kertoo Twitter-tiedotteessaan.

Varsinaista syytä pelin serverien sammuttamiselle ei ole kuulunut. Yksi selittävä tekijä saattaa olla se, että peli julkaistiin vain jo lähes unholaan painuneelle PlayStation 3:lle. Twitterissä fanit ovat ottaneet uutisen vastaan melko rauhallisesti, mutta PlayStation 4 -remakea toivotaan useammassa reaktiogiffissä ja –kuvassa.

Demon’s Souls oli japanilaisen From Softwaren ensimmäinen Souls -sarjan peli, joka julkaistiin Japanissa helmikuussa 2009 vain PlayStation 3:lle. Euroopan markkinoille peli saapui vasta 25. kesäkuuta 2010.

Lisää luettavaa