Creativen uutuuskuulokkeet sisältävät äänentoiston mullistavan MEMS-teknologian

Taajuusvaste 5 Hz - 40 kHz.

21.11.2023

Creative on julkistanut uudet Aurvana Ace– ja Aurvana Ace 2 -nappikuulokkeet. Molemmat sisältävät äänentoiston mullistavat silikonivalmisteiset ja kiinteät MEMS-kaiuttimet.

Aurvana Ace -sarjan kuulokkeiden taajuusvaste on 5 Hz – 40 kHz. Ominaisuuksiin kuuluu Bluetooth 5.3, LC3-koodekkia tukeva LE Audio, Hybrid Active Noise Cancellation (ANC) ja Ambient-tila. Kuunteluaikaa ne tarjoavat latauskotelon mahdollistamana 24 tuntia.

Aurvana Ace -nappien ytimessä ovat MEMS-pohjaiset kiinteät elementit. Osa niiden innovatiivista muotoilua ovat piisiruihin kiinnitetyt pienet läpät. Läpät reagoivat nopeasti lyhyisiin sähköisiin signaaleihin ja näin elementit pystyvät tuottamaan luonnollisia ääniaaltoja.

Erinomaisten ääniominaisuuksiensa lisäksi Creative Aurvana Ace and Creative Aurvana Ace 2 tarjoavat valikoiman kuuntelukokemusta parantavia toimintoja. Aktiivisen melunvaimennuksen eli Hybrid Active Noise Cancellation -toiminnon ja Ambient-tilan avulla käyttäjät voivat uppoutua ääneen täysin tai pysyä tietoisena ympäristön tapahtumista. Nappikuulokkeissa on myös kuusi sisäänrakennettua mikrofonia, jotka toimivat Qualcomm cVc (Clear Voice Capture) -melunvaimennusteknologian avulla ja takaavat erittäin selkeät puhelut myös meluisissa ympäristöissä. IPX5-sertifioidut korvanapit ovat myös hienkestäviä.

Molemmat mallit tukevat myös useita äänikoodekkeja, mukaan lukien ylivertaisen äänenlaadun takaava, LC3-koodekkia tukeva LE Audio sekä SBC, AAC, AptX ja AptX Adaptive.

”xMEMS-ajurit edustavat merkittävää harppausta eteenpäin ääniteknologiassa”, toteaa Creativen CEO Song Siow Hui. ”Niiden ansiosta Creative Aurvana Ace ja Creative Aurvana Ace 2 voivat toistaa ääntä äärimmäisen tarkasti ja selkeästi. Käyttäjät pääsevät uppoutumaan ääneen tavalla, joka mullistaa heidän käsityksensä ensiluokkaisesta äänenlaadusta.”

Creative Aurvana Ace maksaa 149,99 euroa ja Creative Aurvana Ace 2 179,99 euroa. Lisätietoja täältä (Ace) ja täältä (Ace 2).

Creative Aurvana Ace

Creative Aurvana Ace 2

Lisää luettavaa