Creativen uutuuskaiuttimet tarjoavat äänen lisäksi valomeren – subwooferilla tai ilman

Bassotehostin tai ei. Valot tulevat aina.

15.02.2024

Creative Technology on julkaissut uusimmat lisäyksensä Pebble-pöytäkaiuttimien sarjaan: Creative Pebble X ja erillisellä subwooferilla varustettu Creative Pebble X Plus.

Nämä 30 watin RMS-teholla ja 60 watin huipputeholla varustetut 2.0- ja 2.1-kaiuttimet antavat valmistajansa mukaan ylivertaisen kuuntelukokemuksen musiikin, elokuvien ja pelaamisen parissa. Äänen lisäksi kaiuttimissa on mukautettava RGB-valaistus, jonka avulla käyttäjät voivat luoda sykkivän valoshow’n sopimaan jokaiseen tunnelmaan.

Kaiuttimet tarjoavat niin langalliset kuin langattomat käyttötilat.

Creative Pebble X -sarja tekee debyyttinsä 2,75-tuumaisilla täysaluekaiuttimilla. Molemmissa malleissa on 45 asteen kohotettu muotoilu, jonka tarkoitus on tuottaa optimaalinen kuuntelukokemus.

Pebble X Plus -mallissa on subwoofer, jossa on kaksi passiivisäteilijää. Se on suunniteltu siten, että se sopii saumattomasti mihin pöytäkokoonpanoon tahansa. Lisäominaisuuksina ovat Dialog+ ja BassFlex, jotka tuottavat voimakkaan basson ja kirkkaan puheäänen ilman äänenvoimakkuuden heikkenemistä.

Kaiuttimien pienestä koosta huolimatta ne voivat ympäröidä käyttäjänsä teholla, joka yltää jopa 15 watin RMS-tehoon ja 30 watin huipputehoon, kunhan ne on vain kytketty PC-porttiin. Kun ne on kytketty 30 watin (tai suurempaan) PD-sovittimeen nämä kaiuttimet pääsevät todella loistamaan, sillä tällöin ne voivat tuottaa jopa 60 watin huipputehon vapauttaen niiden täyden äänipotentiaalin tehokkaaksi kuuntelukokemukseksi. Sovitin on valinnainen; pelkällä USB-virrallakin kaiuttimet kykenevät tuottamaan 15 watin RMS-tehon ja 30 watin huipputehon.

Mukautettava RGB-valaistus tarjoaa 16,8 miljoonan värisävyn paletin ja kuusi sisäänrakennettua esiasetusta. Se antaa käyttäjille hauskan tavan räätälöidä työtilojaan omaan ainutlaatuiseen tyyliinsä. Yhteyden muodostaminen on myös helppoa, sillä laite tukee sekä langallisia että langattomia tiloja, mukaan lukien USB-äänentoisto, Bluetooth 5.3 ja universaali 3,5 mm AUX-sisääntuloportti. Lisäksi kuulokkeiden ja mikrofonien kaksoisportit lisäävät mukavuutta viestintään ja myöhäisillan yksityiseen kuunteluun. Kaiuttimien täyden potentiaalin avaamiseksi käyttäjät voivat ladata Creative-sovelluksen Windowsille. Se antaa pääsyn Sound Blaster Acoustic Engine -ääniteknologioihin, kuten Surround, Smart Volume, Bass, Crystallizer ja EQ. Käyttäjät voivat myös räätälöidä RGB-valaistusta ja muita ominaisuuksia Creative-sovelluksen moduuleilla, joita voi hankkia niin Windowsille, Apple App Store -kaupasta kuin Google Play -kaupasta.

Creative Pebble X:n hinta on 99,99 EUR ja se on ennakkotilattavissa nyt. Creative Pebble X Plussan hinta on 139,99 EUR ja se on yhtä lailla nyt ennakkotilattavissa.

Lisätietoja Creativen nettisivuilta.

Creative Pebble X

Creative Pebble X Plus

Lisää luettavaa