Creativen uusilla luujohdinkuulokkeilla voit uppoutua mobiilipelien lisäksi vaikka järveen

Nämä ei vettä pelkää.

17.07.2023

Creative Technology on julkistanut uudet Creative Outlier Free Pro+– ja Creative Outlier Free+ -kuulokkeet. Ne ovat Outlier-luujohdinkuulokesarjan uusimmat tulokkaat. Edeltäjiensä perustalle luodut kuulokkeet tarjoavat parannetun ja korvat avoimina säilyttävän kuuntelukokemuksen säädettävien johtimien kautta, jotka mukautuvat jokaisen käyttäjän korvien ainutlaatuisiin muotoihin.

Creative Outlier Free+ on tarjolla sekä tummanharmaa ja mattamusta -yhdistelmänä että eloisan tummanharmaa ja limetinvihreänä. Creative Outlier Free Pro+ on sen sijaan saatavilla joko keskiyönsinisenä ja mattamustana tai keskiyönsinisenä ja hehkuvan oranssina.

Creativen aktiivista elämäntapaa varten suunniteltu Outlier-luujohdinkuulokkeiden sarja on valmistettu kestämään. Creative Outlier Free+ on IPX5-vedenkestävä, kun taas Outlier Free Pro+ on IPX8-vedenkestävä sisäänrakennetulla 8 Gt:n muistilla. Käyttäjät voivat nauttia täydellisestä äänentoiston vapaudesta juostessaan, pyöräillessään tai jopa uidessaan. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.3 -yhteys matalan latenssin äänitilalla ja jopa 10 tuntia kestävä akku. Kymmenen minuutin latauksella saa toiminta-aikaa kahdeksi tunniksi.

Kirsikkana kakun päällä Creative julkaisee luujohdinkuulokkeiden miniversion elokuussa 2023. Ne sopivat niin esiteineille kuin teineille ja antavat heidän nauttia suosikkikappaleistaan heille sopivilla kuulokkeilla.

Creative Outlier Free+ on hinnaltaan 99,99 EUR. Creative Outlier Free Pro+ on hinnaltaan 129,99.

Lisätietoja Creativen sivuilta.

Lisää luettavaa