Creativen huippuedulliset uutuusnapit tarjoavat odottamattoman paljon ominaisuuksia

Edulliset ovat!

15.12.2023

Uudet langattomat Creative Zen Air Pro– ja Creative Zen Air Plus -nappikuulokkeet on suunniteltu parantamaan käyttäjänsä jokapäiväistä äänikokemusta. Nämä uusimmat nappikuulokkeet ovat käyttäjäystävällisiä ja innovatiivisia, ja ne sisältävät LC3-koodekilla varustetun LE Audion, 10 mm:n dynaamiset elementit, aktiivisen hybridivastamelutoiminnon (ANC) Ambient-tilalla, Bluetooth 5.3 -yhteyden, AAC-äänikoodekin sekä pidennetyn akunkeston.

LE Audio tukee lähetysominaisuutta, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa ääntä saumattomasti lukemattomille yhteensopiville laitteille.

Sekä Creative Zen Air Pron että Creative Zen Air Plussan erikseen säädetyt 10 mm:n dynaamiset elementit tarjoavat kuuntelukokemuksen syvillä bassoilla ja tasapainoisilla melodioilla. Hybridivastamelutoiminto ja Ambient-tila sallivat käyttäjien myös sukeltaa saumattomasti suosikkibiiseihinsä tai pysyä tietoisina ympäristöstään kuulokkeiden mukautuessa vaivatta mihin tahansa ympäristöön nappia painamalla.

IPX4-luokiteltu Creative Zen Air Plus kestää räiskeen jos toisenkin, kun taas Creative Zen Air Pro vie kestävyyden seuraavalle tasolle IPX5-luokituksellaan. Pidennetyllä akunkestolla varustettu Creative Zen Air Pro yltää 33 tunnin toistoaikaan, mutta Creative Zen Air Plus ei jää siitä kauaksi 32 tunnin toistoajallaan.

Vaikka molemmat mallit jakavat samat ominaisuudet, Creative Zen Air Pro erottuu ultramatalan latenssin tilallaan. Sen voi aktivoida Creative-sovelluksessa, jolloin tila synkronoi ääntä ja videota saumattomasti yhteen ja laskien latenssin noin 20 millisekuntiin.

Creative Zen Air Pro erottuu sen lisäksi mikrofonilaitteistollaan, joka koostuu yhteensä kuudesta mikrofonista: neljä havainnointia ja taustamelun suodattamista varten ANC-toiminnolla ja kaksi selvää kommunikaatiota varten.

Mukana tuleva tekoälyä hyödyntävä Deep Neural Network (DNN) -vastameluteknologia parantaa puhelukokemusta poistamalla taustalta kuuluvat hälyäänet reaaliajassa.

Creative Zen Air Plus sisältää kuusi mikrofonia (kolme molemmilla puolilla) ja ENC-teknologian, joka analysoi ja poistaa taustan hälyääniä ja tarjoaa selkeämmän puhelukokemuksen.

Creative Zen Air Plus on saatavana täältä nyt promohintaan 49,99 euroa (ovh 59,99 euroa).
Creative Zen Air Pro on saatavana täältä nyt promohintaan 59,99 euroa, eli yhtä lailla kymmenen euroa normaalihintaa edullisemmin.

Creative Zen Air Plus

Creative Zen Air Pro

Lisää luettavaa