Crash Bandicoot N.Sane Trilogyyn julkaistiin DLC:nä legendaarinen taso, jonka vain harvat tosifanit tuntevat – vaikeat ajat pelin parissa odottavat ilmaiseksi!

Kuulostaako Stormy Ascent tutulta?

21.07.2017

San Diegon Comic-Conissa Vicarious Vision paljasti, että tuoreeseen Crash Bandicootiin on juuri julkaistu PS Storesta ladattavaksi muuan kauan kadoksissa ollut taso. Ilahduttavasti DLC on täysin ilmainen.

Stormy Ascent on taso, joka napsaistiin pois alkuperäisen Crash Bandicootin pääpelistä, mutta jätettiin kuitenkin lopulta levylle. Näinpä jotkin GameSharkin kaltaisia huijauskeinoja käyttäneet pelaajat pääsivät kuin pääsivätkin tasoon käsiksi jo aikanaan – joskin se oli buginen ja tapasi kaatuilla erikoisista syistä.

Olimme juuri valmistautumassa toimittamaan valmiin version Sonylle tuotantoon, kun viimein leikkasimme tason pelistä pois”, Taylor Kurosaki kertoi CominConin paneelissa. ”Tasoa pystyi kyllä pelaamaan, mutta se oli aivan hemmetin vaikea, eikä meillä ollut enää aikaa tehdä siitä helpompaa. Jätimme sen kuitenkin levylle, sillä se oli turvallisempaa kuin yrittää poistaa se sieltä. Taso oli käytännössä piilotettuna, mutta siellä se kuitenkin oli”, hän jatkoi.

Tasoa vertaillaan usein Slippery Sloppiin, joka on toinen vaikeana tunnettu Crash-sarjan vaikea taso.

Vuonna 2017 Dark Soulsin ja Bloodbornen kaltaisat pelit ovat kuuminta huutoa”, Kurosaki sanoi. ”Ihmiset pitävät peleistä, jotka ovat vaikeita! Me olimme selvästikin aikaamme edellä!

Crash Bandicoot N.Sane Trilogya on hieman yllättäenkin vertailtu vaikeustasoltaan jopa Dark Soulsiin, joten ilmeisesti tämä on yksi syy, miksi ultravaikeana pidetty taso on nyt julkaistu.

Erikoista kyllä Stormy Ascentin sanotaan olevan saatavilla vain 30 päivää – joten ei muuta kuin lataamaan kiireellä, jos hermot kestävät!

Alla videota sekä vanhasta että uudesta versiosta:

 

Lisää luettavaa