Activisionin pääjehu vihjasi: Crash Bandicootille tulossa mahdollisesti jatkoa!

Activision on tyytyväinen Crashin suosioon.

03.07.2017

Crash Bandicoot N.Sane Trilogy tuli ulos viime perjantaina, ja se on jo ehtinyt nousta esimerkiksi Isossa-Britanniassa myydyimmäksi peliksi. Julkaisija Activision on luonnollisestikin mielissään pussimäyrän suosiosta.

Nyt Crashin oikeudet omistavan Activisionin toimitusjohtaja Eric Hirshberg on jättänyt GamesIndustry.bizin haastattelussa oven avoimeksi jatkolle.

Me kokeilemme asioita Crashin kanssa. Me tiedämme, että sarjalla on äänekäs fanilauma, joka halusi pelin tulevan takaisin. Koskaan ei kuitenkaan voi olla varma, onko tämä äänekäs joukko merkki suuremmastakin yleisöstä vaiko vain pienestä markkinaraosta – nostalgian nälkäisestä yhteisöstä. Toistaiseksi olemme nähneet kuitenkin aitoa intoa peliä kohtaan, joten tämä saattaisi johtaa muihinkin juttuihin tulevaisuudessa”, Hirshberg kommentoi.

Totta kai me aina yritämme löytää sitä seuraavaa suurta juttua. Ensimmäinen prioriteettimme on kuitenkin varmistaa, että palvelemme kunnolla niitä yhteisöjämme, joiden suhteen olemme jo onnekkaita”.

Mitäpä siis haluaa Crashin faniyhteisö? Crash Team Racingin remasterointia vaiko kenties jatko-osaa Crash Team Racingille tai Crash-tasoloikille? Elämme jännittäviä hetkiä!

 

Lisää luettavaa