Conan O’Brienin uudet jaksot on kuvattu hänen kotonaan koronaviruksen takia – ja ne ovat parasta viihdettä vähään aikaan

Conan viihdyttää!

Conan O'Brien
AOP

Conan O’Brien jatkaa tv-show’taan kotoaan käsin.

Conanin Youtube-kanavalle on ladattu kymmenen minuuttia kestävä video uusimman jakson tunnelmia. Conan esimerkiksi lupaa, että siinä missä tiedotusvälineet kertovat 24/7 hyödyllistä informaatiota kriisin keskelle, Conanin show’ta katsomalla ei opi yhtään, siis yhtään mitään hyödyllistä. Hän myös kertoo, että tulevat Conan-jaksot sisältävät lähinnä ”typeryyttä, hyvää mieltä ja huonoa valaistusta.”

Uudella videolla nähdään Conanin ja hänen show’sta tutun kaverinsa Andy Richterin jutustelua. Keskustelua ei selvästikään ole käsikirjoitettu muuten kuin suuntaa antavasti, mikä tekee osiosta tavallista mielenkiintoisemman. Saamme muun muassa kuulla, miten alkuperäinen Star Trek -sarjan Mr. Sulu eli George Takei vaihtui aikoinaan Leonard Nimoyhin eli Mr. Spockiin klassisessa Simpsonit-jaksossa.

Uusimman jakson erikoisvieraana on Adam Sandler. Tulevissa jaksoissa vieraina nähdään myös Sophie Turner, Jesse Eisenberg sekä Sean Hayes.