Bungie näyttää taas menneen metsään: Destinyn lisäri ei vakuuta pelaajia eikä kriitikoita

The Dark Below ei tuo Destinyyn kaivattua sisältöä.

12.12.2014

Vuoden kenties pahimman pelipettymyksen aiheuttaneen Destinyn ensimmäinen laajennus The Dark Below ilmestyi alkuviikosta, ja nyt ensimmäiset arviot ovat alkaneet ilmestyä niin kritiikkien kuin pelaajakommenttien muodossa. Ja kuten joku ehkä arvasikin, on pettymys jälleen suuri.

Metacriticissä laajennus on saanut pelaajilta voittopuolisesti negatiivisia kommentteja. Laajennusta moititaan, kuten pääpeliäkin ilmestyessään, sisällön ja tekemisen puutteesta. Pelaajien keskiarvo pelille on 3,5 / 10.

”Strike-tehtävät ovat samanlaisia kuin muutkin striket… Tarinatehtävät ovat naurettavan turhia,” kirjoittaa pelaaja nimimerkillä KingReux. Eräs toinen äityy vieläkin jyrkemmäksi:

”En pysty edes kuvittelemaan kuinka vuonna 2014 meille voidaan tyrkyttää peliä, jolla on suurempi budjetti kuin millään aiemmalla pelillä, mutta silti vähemmän sisältöä kuin yksityisessä indie-pelissä.”

Myös muutamat kriitikot ovat yhtyneet pelaajien kollektiiviseen tuomioon. I Wanna Be A Geek -sivustolla Ryan Martinez moittii lisäriä juuri sisällön vähyydestä, vaikka antaakin loppuarvosanaksi 6/10. Twinfinitessä puolestaa Ed McGlone ruotii peliä kovin sanoin:

”Neljä tehtävää, kaksi strikea, kolme uutta moninpelikarttaa ja yksi raid-tehtävä ei tunnu riittävältä. Laajennus tuntuu vesitetyltä versiolta sellaisesta sisältöpäivityksestä, joita MMO:t julkaisevat pitääkseen pelaajat kiinnostuneina todellisten laajennusten välillä.”

Yleistuntuma arvioista tuntuu olevan, että Destinysta aiemmin pitäneille pelaajille laajennus todennäköisesti kelpaa, mutta Bungien lupailemaan pelikokemuksen muutosta se ei todellakaan ole tuonut.

Lisää luettavaa