Brittilistan kärkeen pinkaisi viime viikolla julkaistu PS4-peli, jota saa Suomestakin ällistyttävän huokeasti

26.04.2016

Moni tietää, että Dark Souls 3 ampaisi Iso-Britannian viikoittaisten pelimyyntilistojen kärkeen saman tien ilmestyttyään. Nyt listan kärjessä nähdään kuitenkin jo uusi nimike.

Tasohyppely Ratchet & Clank näki päivänvalon ensimmäistä kertaa vuonna 2002 vanhalla Playstation 2:lla, mutta sarjan tarina ei tähän loppunut. Peli on sittemmin saanut lukuisia jatko-osia, mutta viime viikolla julkaistiin uusin osa Playstation 4:lle. PS4:n Ratchet & Clank kuitenkin perustuu pitkälti sarjan ensimmäiseen osaan, mutta on muun muassa graafisesti päivitetty vastaamaan nykymaailman korkeinta standardeja.

Ratchet & Clank on kerännyt Metacriticissä kriitikoilta erinomaisen 86 pisteen ja käyttäjiltä harvinaisen kovan 8,7 pisteen keskiarvot. Kaiken muun mukavan lisäksi peliä myydään myös Suomessakin varsin huokeaan noin 40 euron hintaan uutena, asiointiliikkeestä toki hieman riippuen.

Niin sanottu allekirjoittanut Tilt-toimittaja innostui hankkimaan pelin halvalla itselleen tuntematta pelisarjaa tai alkuperäistä entuudestaan. Toistaiseksi kokemus on ollut äärimmäisen positiivinen ja helposti rahansa väärti.

Lisää luettavaa