BioShock Infinte ilmestyy huomenna – Tässä kaikki mitä siitä tarvitsee tietää

BioShock-sarjan kolmas osa näkee päivänvalon huomenna (26.3.), Game Front -sivusto on julkaissut kätevän videon, jonka avulla vähemmänkin pelin uutisointia seurannut voi saa hyvän tiivistelmän siitä, mistä on kysymys.

Voit katsoa videon YouTubesta, mutta tässä ne pääpointit:

– Infinite ei sijoitu merenpohjalle Raptureen, vaan lentävään Columbian kaupunkiin, vuoteen 1912. (Edelliset BioShock-pelit tapahtuivat 60-luvulla.) Toisin kuin aiempien pelien Rapture, Columbia on vielä (toistaiseksi) eloisa kaupunki, eikä pelkkä kaoottinen raunio.

BioShock Infinite ei liity aiempien kahden pelin tarinaan.

– Toisin kuin edellisissä, tällä kertaa pelihahmona ei olekaan hiljainen ja nimetön seikkailija, vaan Final Fantasy XIII -näyttelijä Troy Bakerin esittämä Booker DeWitt.

– Booker saapuu Columbiaan pelastamaan Elizabethia, jolla on kyky avata portteja toisiin maailmoihin. Tätä ei ole jätetty vain juonelliseksi tempuksi, vaan sillä on myös käytännön sovelluksia pelissä.

– Edellisten pelien tapaan taistelussa käytetään perinteisten aseiden lisäksi psykokineettisiä voimia, joita tällä kertaa kutsutaan ’plasmidien’ sijaan ’vigoreiksi’.

– Tuoreiden konsolipelien tapaan BioShock Infinitelle on heti alkuun tarjolla Season Pass, jolla saa lunastettua tulevat kolme lisäosaa.

– Valitettavasti peliin ei näillä näkymin ole tulossa lainkaan moninpeliä.

Lisää luettavaa