Auschwitzin portit, Helvetin enkelien klubitalo ja muita omituisia paikkoja Pokéstopeille

Jos olet pelannut Pokémon Gota, olet varmasti huomannut, että Pokéstoppeja on maailmassa todella paljon. Siis todella, todella paljon. Osa Pokéstopeista tuntuu olevan oikeita maamerkkejä, osa taas betoniporsaita tai mitä tahansa omituista, jonka olemassaoloa et ollut aiemmin edes huomannut.

Lisäksi on kuitenkin joukko erittäin omituisia ja sopimattomiakin Pokéstoppeja, joita useammat sivustot ovat listanneet. Rolling Stone esimerkiksi huomauttaa, että Auschwitzin keskitysleirin portit on merkitty Pokéstopiksi. Sivuston listauksessa myös muun muassa syyskuun 11. päivän terrori-iskujen muistomerkki sekä Pentagon mainitaan Pokéstopeiksi.

Sekä Rolling Stone että Mashable ovat bonganneet myös Pokéstopeiksi merkityt aborttimuistomerkit. Jälkimmäinen sivusto mainitsee myös Seattlessa sijaitsevan homoklubin sekä prätkäjengi Helvetin enkelien klubitalon portin, jotka molemmat toimivat Pokéstoppeina.

Gamerant puolestaan on havainnut, että kahlekuningas Harry Houdinin hautakammio on merkitty sekin Pokéstopiksi. Buzzfeedin mittavalta listalta löytyy puolestaan oikea mielisairaala.

The Vinen listalta sen sijaan löytyy ehkä kaikkien aikojen Pokéstop: Havaijilla sijaitseva ravintola, jonka nimi on oikeasti Poke Stop. Harvinaisen osuvaa.