Pokémon Go johtaa yllättäviin tilanteisiin: Yksi pelaaja löysi ruumiin, kaksi putosi jyrkänteeltä

Pokémonien jäljittäminen Pokémon Gossa voi johtaa melko yllättäviin tilanteisiin. Tämä käy ilmi Gamespotin uutisesta, jonka mukaan pelaajat ovat retkillään kohdanneet jo monenlaista.

Tähän mennessä erään suositun mobiilipelin pelaajan kerrotaan esimerkiksi löytäneen ruumiin Yhdysvaltain New Hampshiressa. Bostonilaisen uutissivuston mukaan pelaaja löysi ruumiin kellumasta vedestä etsiessään lähistöltä Pokémoneja. Alkukuusta raportoitiin toisestakin tapauksesta, jossa eräs pelaaja kertoi itse törmänneensä ruumiiseen Pokémon-retkillään, mutta Gamespot on kyseenalaistanut tämän uutisen luotettavuuden.

Astetta älyttömämpi on juttu on uutinen kahdesta miehestä, jotka putosivat alas jyrkänteeltä etsiessään Pokémoneja. Toinen pelaajista putosi vain noin 15 metriä, mutta toinen peräti yli 27 metriä suoraan rannalle. Molemmat kuitenkin selvisivät pudotuksista ja heidät vietiin paikalliseen sairaalaan.

Pokémon Go -pelaajista on kuitenkin ollut jo apuakin: Massachusettsissa muuan pelaajajoukon kerrotaan löytäneen puistosta yliannostuksen ottaneen miehen. Pelaajat soittivat miehelle apua ja hänet saatiin pelastettua.