Assassin’s Creed Mirage hiipii ihollesi – ihan oikeasti!

Aitoa tunnetta pitkin ylävartaloa.

14.07.2023

Ubisoft on lähtenyt tekemään yhteistyötä OWOn kanssa. Tarkoituksena on tuoda todellisia fyysisiä tuntemuksia julkaisijan pelivalikoimaan.

OWO Haptic Gaming System on puettava liivimäinen asuste. Sen kymmenen erillistä aluetta antaa haptista palautetta iholle pelin tapahtumien mukaisesti. Ubisoftin tuleva Assassin’s Creed -peli on seuraava suuri peli, joka tulee tukemaan Haptic Gaming Systemiä. Siinä pelaajat pääsevät tuntemaan kaikki päähahmon vaikutukset fyysisesti.

Assassin’s Creed Mirage tulee sisältämään useita erilaisia tuntemuksia, kuten iskuja ja parkouria. Se sisältää myös joitakin eksklusiivisia tuntemuksia, joita ei ole koskaan aiemmin koettu. Voit pelata ja tuntea kaiken tämän PC:llä ja konsoleilla (PlayStation 4 & 5, Xbox One ja Xbox Series X|S).

Tämä yhteistyö koostuu erinomaisesta OWO Haptic Gaming System -järjestelmästä ja eksklusiivisesta ACM Edition -skinistä, jossa on täysin uusi päähenkilön asua jäljittelevä muotoilu asua. Painos tulee aluksi ostettavaksi OWO:n virallisilta verkkosivuilta, ja sitä myydään myöhemmin eri jälleenmyyjien kautta saatavilla olevan Assassin’s Creed Mirage -pelin kanssa niputettuna.

Sekä Ubisoft Bordeaux’n että OWO:n tiimit työskentelevät intensiivisesti lisätäkseen peliin tuntemuksia ja tarjotakseen mahdollisimman interaktiivisen kokemuksen.

”Hyödyntämällä OWO:n uraauurtavaa teknologiaa ja asiantuntemusta pystymme upottamaan pelaajat Assassin’s Creed Miragen maailmaan, ääniin ja tuntemuksiin innovatiivisella ja parannetulla tavalla. Emme malta odottaa, että pelaajamme pääsevät löytämään ja nauttimaan Basimin aikuistumistarinasta OWO:n voimin”, toteaa Fabian Salomon, Ubisoft Bordeaux’n johtava tuottaja.

”Olemme innoissamme paljastaessamme Ubisoftin ja OWO:n strategisen kumppanuuden. Tämä dynaaminen liittouma yhdistää Ubisoftin maailmanluokan videopelien mukaansatempaavan pelattavuuden ja OWO:n huipputeknologian. OWO:lle on uskomaton tilaisuus tehdä yhteistyötä Ubisoftin kaltaisen julkaisijan kanssa. Olemme ylpeitä saadessamme Assassin’s Creed Miragen pelivalikoimaamme, emmekä malta odottaa, että pelaajat pääsevät tuntemaan pelin. Yhdessä meidän tehtävämme on muuttaa pelimaailmaa ja pidentää interaktiivisen viihteen rajoja”, vahvisti Jose Fuertes, OWO:n perustaja ja toimitusjohtaja.

Lisätietoja OWOn nettisivuilta.

Lisää luettavaa