Arveluttaako Civilization: Beyond Earth? – Ei huolta, siitähän on kattava demokin saatavilla, sekä 250 pelivuoroa esittelevä video!

27.10.2014

Houkuttaako Civilization-sarjan uusin avaruusversio, mutta et aivan ole valmis ottamaan 50 euron riskiä? Viime viikolla julkaistu Beyond Earth vie sivilisaatiorakentelun avaruuteen, ja käytännön pelaaminenkin poikkeaa monella tapaa entisestä, joten vanhoja Civ-pelaajia voi syystäkin epäilyttää.

Siksi kerrommekin nyt ilouutisen: Firaxis on julkaissut pelistä myös pitkän demon, joka on kaiken kansan ladattavissa Steamissa.

Civilization: Beyond Earthin demoversio päästää pelaamaan peliä jopa 100 vuoroa, mikä antaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua pelin peruselementteihin, sekä tietysti testata kuinka sulavasti se toimii koneellasi. Demoversio vie viitisen gigaa kovalevytilaa ja on saatavilla Steam-kaupasta.

Jollet itse jaksaisi ryhtyä peliä kokeilemaan, suosittelemme PC Gamerin erittäin pätevää esittelyvideota, jonka voit katsoa alta. Videolla PC Gamerin toimittaja esittelee pelin kulkua ensimmäiset 250 vuoroa, mikä toimii hyvänä johdatuksena uuteen Civilization-kokemukseen.

Lisää luettavaa