Arkham-sarja on päättynyt, mutta uusi Batman-peli helpottaa lepakkonälkää jo ensi kesänä

Rocksteady Studiosin Batman: Arkham -sarja sai päätöksensä viime kesänä, mutta täysin Lepakkomiestä vaille eivät pelaajat tule jäämään. Suosituista episodipeleistään tunnettu Telltale Games aloittaa nimittäin kesällä uuden Batman-sarjansa.

Uusi lepakkopeli kantaa yksinkertaisesti kantamaan nimeä Batman, ja se tulee keskittymään pääosin nimihenkilöönsä. Robinia ja monia muita sivuhahmoja ei siis ilmeisesti tulla ainakaan episodipelin ensimmäisellä kaudella näkemään, mutta mukana ovat ainakin Alfred Pennyworth, Vicki Vale, James Gordon ja Renee Montoya.

Pelistä kertovan PC Gamerin mukaan peli tulee keskittymään Batmaniin ja Bruce Wayneen, ja osassa kohtauksista pelaaja voi jopa valinta kummalla henkilöllisyydellä tilannetta lähestyy. Näillä valinnoilla tulee myös olemaan vaikutus pelin etenemiseen. Batmanin vihollisista sen sijaan ei ole paljastettu mitään, mutta PC Gamer arvioi Jokerin olevan melko varmasti mukana pelissä.

Lisäksi on tiedossa, että visuaalisesti peli ei pyri fotorealistisuuteen, ja että kyseessä on kaikesta huolimatta aikuisille suunnattu pelikokemus. Projektia johtavat Telltale Gamesin Borderlands ja  The Wolf Among Us -sarjojen luovat johtajat, ja myös Telltalen pelimoottoriin on luvattu teknisiä uudistuksia.

Batmanin ensimmäisen osan julkaisupäivää ei vielä ole julkistettu, mutta kesällä se kuitenkin ilmestyy. Peli tullaan julkaisemaan PC:lle, Macille, kotikonsoleille ja mobiililaitteille, mutta tarkkoja alustoja ei vielä ole julkistettu.

Alta näet Batmanin jo joulukuussa saaman teaser-trailerin.