Argylle, Napoleon, Masters of the Air… Xbox-käyttäjät saavat Apple TV+:n 3 kuukaudeksi ilmaiseksi! Toimi näin

Myös aiemmin palvelun tilanneita voi lykästää!

20.04.2024

Xbox-käyttäjät voivat nyt napata Apple TV+ -palvelun ilmaiseksi kolmen kuukauden ajaksi. Tarjous on voimassa 7.7.2024 asti, ja se koskee sekä uusia että ehdot täyttäviä aikaisempia Apple TV+ -tilaajia.

Lunastaakseen edun täytyy ilmaistilaus aktivoida Xboxin Apple TV+ -sovelluksen kautta. Sovellus kertoo mihin päivään saakka palvelu jatkuu ilmaisena, sen jälkeen käyttäjän tililtä veloitetaan normaali 9,99 euron kuukausimaksu. Kolmen kuukauden ilmaiskauden voi toki keskeyttää milloin tahansa, jolloin palvelu ei jatku maksuajankohdan koittaessa, eikä käyttäjää siis veloiteta.

Mikäli olet jo aiemmin lunastanut jonkinlaisen ilmaiskauden ja saat ilmoituksen:

Olet jo saanut ilmaisen kokeilujakson tästä tilauksesta, etkä ole enää oikeutettu toiseen jaksoon. Haluatko tilata kohteen Apple TV+ hintaan 9,99€/1 kuukausi? Tämä tilaus uusiutuu automaattisesti, kunnes se peruutetaan.

voi sinua siinäkin tapauksessa lykästää, mikäli omistat toisen Xbox-konsolin. Kokeile ilmaiskauden lunastusta toisella konsolillasi. Ainakin Tiltin testissä tämä temppu onnistui ja kolmen kuukauden ilmaisjakso aktivoitui ongelmitta.

Apple TV+:n ohjelmistoon kuuluvat muun muassa elokuvat Argylle, Killers of the Flower Moon ja Napoleon, sekä sarjat Masters of the Air, Palm Royale ja Sugar.

Lähde: Xbox

Lisää luettavaa