Alkuvuodesta saapuva BioShock-lisärin toinen osa tekee pelisarjan historiaa pelattavalla naishahmolla

16.12.2013

Jos pidit BioShock Infinitestä, mutta tuore Burial at Sea -lisäri kuulosti aiempien osien turhalta uudelleenlämmittelyltä, kannattaa ehkä harkita uudelleen. Burial at Sea -perustuu kyllä vaihtoehtotodellisuuteen, eikä täten suoraan jatka Infiniten tarinaa, mutta (spoilereita kierrellen) se liippaa sittenkin niin läheltä, että pääpelin ystävät varmasti innostuvat.

Burial at Sea ilmestyy kahdessa osassa, joista ensimmäinen näki päivänvalon marraskuun alussa, ja jälkimmäisen osan on tarkoitus ilmestyä alkuvuodesta 2014. Kakkososa tekee myös pelisarjan historiaa, sillä se on ensimmäinen BioShock-sarjan osa, jossa pelattava hahmo on naispuolinen.

Kuten arvata saattaa, pääsee pelaaja Burial at Sean jatko-osassa Elizabethin saappaisiin. Pelikehittäjä Ken Levinen mukaan toinen osa tulee painottamaan selviytymiskauhua, siinä missä ensimmäinen osa oli suoraviivaisempaa räiskintää. Kakkososaa odotellessa voi toki palata sarjan aiempien pelien pariin kertailemaan, kuinkas sen Rapturen sortumisen kerrottiinkaan tapahtuneen.

Lähde: BioShock Wikia.

Lisää luettavaa