Alkuvuoden yllättävän japanilaishitin ympärillä kuohuu – pelintekijät pitävät jatko-osaa mahdollisena

NieR: Automatalle jatkoa tulossa?

22.07.2017

NieR: Automa on ollut yksi vuoden parhaista peleistä. Se on onnistunut myymään yli 1,5 kappaletta maailmanlaajuisesti ja näin ollen ylittänyt tekijäfirma Square Enixin odotukset. Metacriticissä PS4-version keskiarvo on 88 ja alkujaan bugisen PC-version arvosana 84.

Nyt japanilainen Weekly Famitsu on julkaissut ryhmähaastattelun muutamien firman työntekijöiden kanssa. Heiltä muun muassa kysyttiin, voisivatko he kuvitella tekevänsä uusiojulkaisun alkuperäisestä NieRistä.

Sarjan ohjaaja Yoko Taro sanoi, että asia riippuu Square Enixiltä, minkä lisäksi tuottaja Yosuke Saito sanoi, ettei tiedä kuinka paljon kysyntää uudelleenlämmittelylle olisi, mutta asiaa pitäisi joka tapauksessa pohtia kunnolla ja peliin voitaisiin lisätä jotakin ekstraa.

Tiimi myös kommentoi, että he halusivat tehdä NieR: Automatan PlatinumGamesin kanssa, koska he eivät halunneet tehdä suoraa jatko-osaa alkuperäiselle NieRille. Lisäksi Yoko Taro mietti myös, olisiko nimeä NieR tarvinnut enää edes käyttää pelissä.

 

Lisäksi Saito myös mainitsi, että jos he onnistuisivat saamaan tutun jengin kasaan taas, voisivat he tehdä sarjaan vielä uudenkin pelin. Jos kuitenkin tiimistä puuttuisi yksikin tuttu kasvo, niin jatko-osa olisi parempi jättää tekemättä.

Pidetään peukkuja! Allekirjoittanut ainakin nautiskeli NieRin omalaatuisuudesta suuresti!

 

Lisää luettavaa