Alias ja Alias Pro ovat SteelSeriesin ensimmäiset erityisesti pelaajille suunnitellut mikrofonit

Kaksi raskaan sarjan uutukaista.

03.10.2023

SteelSeries esitteli tänään ensimmäisen juuri pelaajille suunnitellun mikrofoniratkaisun. Alias ja Alias Pro tarjoavat Sonar for Streamers -ohjelmiston kanssa huippuluokan striimauskokemuksen kaikenikäisille pelaajille.

”Monille pelaaminen ei ole vain ajanvietettä. Se on myös intohimo ja elämäntapa. Siksi parhailla oheislaitteilla, jotka tarjoavat joka kerta huippuluokan kokemuksen, on merkitystä. SteelSeries on vuosikymmenten ajan suhtautunut yhtä intohimoisesti innovatiivisten, ensiluokkaisten ja pelaajien kunnianhimoa vastaavien tuotteiden tuomiseen markkinoille. Alias-mikrofonien lanseeraamisen myötä pelaajat, striimaajat ja sisällöntuottajat pystyvät luomaan upeita striimejä ja sisältöä vuosien ajan”, sanoo SteelSeriesin toimitusjohtaja Ehtisham Rabbani.

Uusissa Alias-mikrofoneissa on erityisesti suunniteltu, tavalliseen mikrofonikapseliin nähden kolme kertaa suurempi kondensaattorikapseli, joka poimii jokaisen pelaajan yksilöllisen äänen virheettömästi. Mikrofonin tarkoin viritetty suuntakuvio – kardioidi eli hertta – minimoi taustamelun ja varmistaa, että mikrofoni poimii äänet ensisijaisesti edestä ja sivuilta. Lisäksi mikrofonin jalusta vaimentaa tärinöitä, joten pelaajat voivat ilmaista itseään vapaasti striimiensä aikana.

Kapea ja sulavalinjainen mikrofoni on suunniteltu juuri pelaajia ajatellen, ja yhdessä Sonar for Streamers -ohjelmiston kanssa se muodostaa tehokkaan ja suorituskykyisen kokonaisuuden. Striimaajat voivat hyödyntää 10-kaistaista parametrista taajuuskorjainta, jonka ominaisuuksia ovat eri lähetysten esiasetukset, äänen reititys, hienosäätömahdollisuus ja äänitasojen miksaus sekä ClearCast AI -kohinanpoisto, joka saa meluisimmankin huoneen kuulostamaan äänieristetyltä studiolta.

USB-liitäntään kytkettävä Alias tarjoaa korkean äänenlaadun (24 bit / 48 kHz) ja poimii käyttäjän äänen vivahteet tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Mikrofonin viisiportainen LED-merkkivalo näyttää tulosignaalin ja äänenvoimakkuuden selvästi, ja mykistettäessä näkyviin tulee selkeä punainen X-merkki.

Alias Pro, jota hallitaan niin ikään Sonar for Streamers -ohjelmistolla, kytketään puolestaan perinteisellä XLR-mikrofonijohdolla, ja ratkaisun viimeistelee XLR Stream Mixer -ohjauslaite. 48 V:n phantom-virransyöttöä käyttävä mikrofoni vähentää kohinaa ja häiriöitä ja saa aikaan puhtaan ja voimakkaan 24-bittisen 48 kHz:n äänen. Äänikuvan helppoa miksausta varten Alias Prossa on intuitiivinen vedä ja pudota -äänenreititystoiminto, jolla striimaajat voivat helposti hallita enimmillään viittä äänilähdettä ja säätää niitä yksittäin täydellisen kuuntelukokemuksen tarjoamiseksi.

Alias (199,99 euroa) ja Alias Pro (349,99 euroa) ovat saatavilla nyt. Lisätietoja täältä.

Alias

Alias Pro

Lisää luettavaa