Aivan uudenlainen Tilt alkaa Sub-kanavalla – juontajina Sara Chafak ja Linda Manuella

Tilt täyttää 20 vuotta, ja juhlan kunniaksi ohjelma alkaa uudistuneena Sub-kanavalla.

27.09.2017

Tilt 2.0 -ohjelmassa juontajat Sara Chafak ja Linda Manuella ottavat leikkimielisesti mittaa julkkisvieraista virtuaalitodellisuuspelien maailmassa ja tutustuvat kiinnostavimpiin peliuutuuksiin.

Tilt on yksi Suomen kaikkien aikojen tunnetuimmista peliohjelmista. Se muistetaan juontajastaan Jaana Pelkosesta ja erittäin ajankohtaisesta pelejä käsittelevästä sisällöstä.

Nyt ohjelma on viritetty entistä vauhdikkaammaksi, ja juontajia on kaksi.

Sara Chafak, 26, on malli ja vuoden 2012 Miss Suomi. Sara on näytellyt, laulanut ja esiintynyt useissa tv-ohjelmissa. Ohjelmaan juontajaksi häntä ei tarvinnut hetkeäkään houkutella.

– Superhyvät fiilikset! Aika paljon tuli nimittäin tätä nuorempana katsottua. Enkä olisi kyllä koskaan uskonut, että päädyn vielä juontamaan ohjelmaa, Chafak iloitsee.

Linda Manuella, 24, on fitness-urheilija ja personal trainer. Hän on vahvasti mukana sosiaalisen median eturivissä ja pitää suosittua urheiluun ja hyvinvointiin keskittyvää lifestyle-blogia.

– Varmasti yksi innostavimmista seikoista tässä on juuri se, että pääsee legendaarisen, kaikkien rakastaman Jaana Pelkosen saappaisiin. Muistan selkeästi, miten itsekin nuorempana ihailin Jaanaa ja katsoin Tiltiä hyvin pitkälle siksi, että hän juonsi ohjelmaa, Manuella kertoo.

Peliohjaimia nähdään myös tunnettujan viihdekasvojen käsissä. Vieraskavalkaadissa nähdään VR-lasit silmillä muun muassa Isac Elliot, Brädi, Stig, Kalle Lamberg, Aste, Justimuksen Sami Harmaala sekä monet muut viihdemaailman tähdet.

Katsojakokemus viedään ihan uudelle tasolle. Tilt 2.0.-ohjelmassa käytetään ainutlaatuisella tavalla mixed reality -teknologiaa, jossa katsojat pääsevat näkemään pelaajat ikään kuin pelin sisällä.

– Tilt 2.0 on herättänyt isoa kiinnostusta Yhdysvaltoja myöden, ja ohjelmaformaatin optio on jo myyty esimerkiksi Intiaan, Intervision tuottaja Tommi Häkkinen sanoo.

Ensimmäinen Tilt 2.0 nähdään Subilla 21.10. klo 12:00, ja ohjelma tulee myös Katsomoon. Jaksot ovat myöhemmin katsottavissa osoitteessa Tilt.fi/jaksot.

Lisää luettavaa